Beogradski festival igre: Spektakularni performans pod vedrim nebom za kraj

0
116

Beogradski festival igre koja se ove godine održava pod sloganom “Prestonica”.

Sky Circus za kraj 15 BFI
Foto: Promo

Performans pod vedrim nebom španske trupe “Sky Circus”, koji će biti održan u četvrtak, 5. aprila na platou iza BW Prodajnog centra (Geozavod) u okviru Belgrade Waterfronta, na spektakularan način će obeležiti kraj 15. Beogradskog festivala igre. Kako bi svi ljubitelji umetničkih performansa, cirkuskih veština i igre, imali priliku da uživaju u zanimljivom događaju, nastup trupe iz Madrida će biti besplatan! A, počeće u 16 časova.

15. Beogradski festival igre: Trupe iz Hong Konga, Sidneja i Izraela premijerno u Srbiji
Sky Circus za kraj 15 BFI
Foto: Promo

Produkcije trupe “Sky Circus” beleže preko 150 nastupa godišnje. Oni će imati priliku da na otvorenom prostoru prikaže klasične cirkuske elemente na potpuno nov način. A, slavići igru, pokret i akrobatske veštine! Biće to prilika da se publika još jednom podseti nastupa 15 trupa iz 14 zemalja sveta, koji su od 15. marta do 4. aprila učinili Beograd prestonicom umetničke igre.

Nagrada „Jovan Ćirilov“ pripala slavnom koreografu Dimitrisu Papajoanou

Kompanija Belgrade Waterfront bila je jedan od sponzora ovogodišnjeg Beogradskog festivala igre. I, potvrdili su svoju bezuslovnu podršku razvijanju kulture i umetnosti prestonice. Posvećenost važnim stvarima poput kreativnosti, muzike i igre, kompanija je pokazala organizovanjem i podržavanjem mnogih koncerata, predstava i umetničkih performansa.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde