“Bezuslovno” – novi singl i spot Tijane Bogićević

0
238

Nakon što je zablistala na sceni “Beovizije”, gde je u revijalnom delu izvela pesmu “In Too Deep”, kojom je predstavljala Srbiju na “Pesmi Evrovizije” prošle godine, pevačica je predstavila novi singl.

Tijana Bogićević Bezuslovno spotTijana Bogićević obradovala je obožavaoce novim spotom za numeru “Bezuslovno”. Autor muzike i teksta je Aleksandra Milutinović, dok je aranžman uradio Darko Dimitrov. Tijana je spot snimila u Americi, u jednom muzičkom studiju u Bostonu. Pored nje, u videu se pojavljuje iranski model Kev Kalhori, a režiju potpisuje reditelj Bojan Vanovac.

Tijana Bogićević snimila emotivnu numeru „Ti imaš pravo“

Tijana Bogićević Bezuslovno spot
Spot je snimljen u Bostonu

– Uzbuđena sam što je pesma “Bezuslovno” dobila i video koji može na pravi način da je isprati. Srećna sam što mi je ovo prva saradnja sa rediteljem Bojanom Vanovcem, koji je Srbin poreklom iz Bosne, ali je odrastao u Americi. Zanimljivo je da sam ja prva sa kojom je sarađivao od srpskih izvođača, jer je do sada radio isključivo sa Amerikancima. U spotu se pojavljuje model i glumac Kev Kalhori, koji se odlično uklopio u celu priču – rekla je pevačica.

Pink pohvalila glas i pevanje Tijane Bogićević

Tijana Bogićević Bezuslovno spot
Tijana i iranski model Kev Kalhori

– “Bezuslovno” je pesma koja mi se na prvu jako dopala i morala sam je snimiti. Ne razlikuje se drastično od onoga što sam radila do sada, ali ima drugačiji produkcijski pristup, tako da je zvuk malo osvežen. Ja sam tip pevača koji ne peva trendovsku, kratkotrajnu muziku, već snimam nešto što će ljudi zavoleti i slušati godinama. Nekim pesmama treba manje, a nekima više da dobiju svojih pet minuta – objasnila je Bogićevićeva.

Verzija pesme „In Too Deep“ na srpskom jeziku

Tijana Bogićević poznata po kompozicijama “Tražim”, “Ti imaš pravo”, “Čudo”, trebalo bi do leta da objavi prvi album. Kako je ranije rekla, na prvencu će se naći desetak kvalitetnih numera.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde