Beogradska filharmonija: “Betoven je keva” – ciklus ponovljenih koncerata

0
32

Pet dodatnih termina za koncerte iz filharmonijske sezone.

Beogradska filharmonija: "Betoven je keva" - ciklus ponovljenih koncerata

Zbog velikog interesovanja za novu koncertnu sezonu, Beogradska filharmonija i ove godine uvodi dodatne termine za odabrane koncerte. Pod nazivom “Betoven je keva”, ciklus ponovljenih koncerata čini pet najatraktivnijih programa iz filharmonijske sezone u celosti posvećene ovom kompozitoru.

Publika koja se opredeli da Beogradsku filharmoniju sluša u dodatnim terminima četvrtkom, imaće priliku da je čuje pod upravom dirigenata kao što su Gabrijel Felc; Jun Merkl; Markus Boš; Hans Graf; Danijel Rajskin. Zatim vrsne soliste kao što Robert Lakatoš; Aleksandar Gavriljuk; Kijan Soltani; i koncertmajstor Beogradske filharmonije Miroslav Pavlović.

PRiZnanje 2019 za Beogradsku filharmoniju

“Betoven je keva” okuplja repertoar na kome su hitove klasične muzike – “Eroika” Betovena, Pete simfonije Malera i Čajkovskog, i mnogo druge literature iz Betovenovog opusa kao i kompozitora koje je inspirisao.
Koncerti se održavaju četvrtkom, u dvorani Kolarčeve zadužbine sa početkom u 20h. Prodaja kompleta počinje 30. septembra na biletarnici Beogradske filharmonije, kao i onlajn.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde