Beth Hart u Beogradu obeležava 25 godina karijere

0
130

Beth Hart ponovo dolazi u Beograd! Posle prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, pevačica je najavila novi koncert krajem godine.

Blues/rock zvezda će obradovati svoje fanove u Srbiji jer je odlučila da sa njima proslavi važan jubilej u njenoj muzičkoj karijeri. Naime Beth Hart obeležava 25 godina rada, pa će u okviru te proslave nastupiti i u Hali sportova “Ranko Žeravica” 2. decembra.

Sean Paul 22. maja u Hali sportova
Beth Hart obeležava 25 god karijere
Foto: Promo

Beth Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice. Dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, poslednjih godina ne zaobilaze je ni nominacije za Blues Music Awards. Objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma. Sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim, ali i emotivnim live nastupima. Samostalni studijski album “Fire On The Floor”, objavljen 2016, ispratila je i istoimena svetska turneja. Upravo ona je pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

Beth je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima, ali je najznačajnija sa Džoom Bonamasom (Joe Bonamassa). Nakon “Don’t Explain” (2011) i “Seesaw” (2013), 26. januara ove godine objavljen je i treći album koji su uradili zajedno – “Black Coffee”. Izdanje je dobro pozicionirano na brojnim listama širom sveta, a izazvalo je jako dobre reakcije i kod kritike i kod publike.

Koncert grupe „Brkovi“ 3. novembra u Hali sportova

– Uprkos činjenici da je bila nepoznata široj publici na ovim prostorima, ova vanserijska pevačica uspela je da u Hali sportova okupi preko 3.000 ljudi. A, koji su uživali u njenom nastupu u novembru 2017. godine. I lično se uverili da su njeni koncerti događaji u kojima se uživa i koji se pamte! – kažu organizatori i najavljuju za ovaj decembar još veći spektakl.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 2.900 (parter), 3.400 (tribine) i 3.900 dinara (VIP). Mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde