Besplatna tech radionica Rails Girls Beograd 100 u ICT Hubu

0
18

Kraj godine se bliži, a to je vreme kada se već treći put organizuje Rails Girls Beograd 100 radionica.

Besplatna tech radionica Rails Girls Beograd 100 u ICT Hubu

Osnove web programiranja kroz Ruby on Rails polaznice će moći da nauče 30. novembra i 1. decembra u ICT Hubu. Prijave za ovu besplatna tech radionicu su do 23. novembra otvorene OVDE.

Reč je o najvećoj, besplatnoj radionici kod nas gde se na jednom mestu okupljaju sve zainteresovane devojke i žene koje žele da se upoznaju sa osnovama programiranja za veb kroz korišćenje veoma popularne Ruby on Rails tehnologije i grupa sjajnih mentora i mentorki koji su tu da im ceo proces učenja olakšaju.

CGA Belgrade: Potpisana fotografija Bondove devojke poklon Kinoteci
Besplatna tech radionica Rails Girls Beograd 100 u ICT Hubu

– Kao i do sada, okupićemo čak 100 učesnica zajedno sa mentorskim timom na jednom mestu, a sve sa ciljem zajedničkog učenja i približavanja tehnologije ženama i devojkama. Radionica je takva da podrazumeva rad u grupama, tako da je prilagođena onima bez ikakavog pređašnjeg iskustva sa programiranjem, ali i onima koje dolaze sa tehničkim predznanjem, a kojima je ovo odlična prilika da se upoznaju sa Ruby on Rails tehnologijom – navode organizatori radioce.

Kao i svih prethodnih godina, radionica je besplatna, zahvaljujući svim partnerima i prijateljima: ICT Hubu; LearnUponu; i DEVersity-ju.

Naučni centar Fenomen: Deset novih fenomena čekaju buduće naučnike
Besplatna tech radionica Rails Girls Beograd 100 u ICT Hubu

– Rails Girls radionice su jedinstvena prilika da za dva naučite nešto novo; upoznate najrazličitije ljude; otkrijete svoj skriveni talent; ili ipak shvatite da to nije nešto što vam “leži”. Polaznice RGB radionica su inspirisane nastavljale da uče RoR samostalno ili u grupi, dobijale posao ili praksu u našim parterskim kompanijama, vraćale se kao mentorke za nove generacije, ali i bivale suočene sa otkrićem da to ipak nije oblast kojom žele da se bave. Što je takođe u redu – objašnjavaju iz Rails Girls Beograd.

Ukoliko do sada niste imali prilike da čujete, Rails Girls zajednica postoji u Beogradu od 2013. Kroz nekoliko događaja godišnje okuplja preko 150 devojaka i mentorski tim koji nesebično deli svoje iskustvo i znanje. Osim u Beogradu, Rails Girls zajednici se možete pridružiti u Novom Sadu; Zrenjaninu; Nišu; Kraljevu; i odskoro u Zaječaru.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde