Besplatna predstava za zaljubljene: “Škola za ljubavnike” u Pan Teatru

0
236

U petak 16. februara od 19 časova u Pan Teatru (Bulevar Kralja Aleksandra 298, I sprat) gledaoci mogu besplatno da pogledaju sjajnu predstavu u kojoj glavne uloge tumače Milan Kalinić, Jelena Rakočević i Milan Vasić.

škola za ljubavnike zvezdaraZbog velikog interesovanja glumci predstave su odlučili da svim zaljubljenim parovima sa Zvezdare poklone još jedno igranje predstave “Škola za ljubavnike”. Radnja predstave je smeštana u Italiji, početkom šezdesetih godina prošlog veka. Muž i žena upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do odluka koje će im promeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u komplikovane komične situacije. Čudna služavka, kućni prijatelj advokat i profesor, dovešće priču do neverovatnog zapleta kada se bude ispostavilo da niko od njih nije ono što jeste.

IVAN BEKJAREV: Pisanje pisama kao pedagoška jedinica

škola za ljubavnike zvezdaraNa briljantno komičan način publiku će glumačka ekipa vraćati u ono vreme kad je nemoguće bilo moguće. Milan Kalinić bez ijedne reči izaziva smeh. Reditelj predstave je Bojan Stojčetović, čiji je i tekst. Pored Kalinića, Rakočevićeve i Vasića igraju i sam reditelj i Aleksandra Cucić.
Zainteresovani mogu da rezervišu svoje mesto preko telefona: 011/3405-980

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde