Besplatan novogodišnji program za celu porodicu na vrhu Avale

0
94

Laponija se tokom praznika “preselila” na Avalu.

Besplatan novogodišnji program za celu porodicu na vrhu Avale

Besplatni novogodišnji program za celu porodicu će i ove godine biti organizovan na vrhu Avale, u okviru komplesa Avalskog tornja, u nedelju 29. decembra od 12h. Javno preduzeće Emisiona tehnika i veze, u čijoj je nadležnosti rad Avalskog tornja, tradicionalno organizuje novogodišnju zabavu, kojom Beograđani, ali i brojni posetici prestonice, ispraćaju staru i dočekuju Novu godinu.

Preko pet hiljada posetilaca na proslavi devetog rođendana Avalskog tornja

U bajkovitom ambijentu na vrhu Avale, najmlađe goste očekuje pravi mađioničarski spektakl; potraga za blagom; facepainting; kreativne radionice i, naravno, – Deda Mraz! Prvi put ove godine, uz podršku dečje robne kuće Leto, na raspolaganju će biti i igraonica sa stazama i autići Hot Weels, kao i Barbie kutak za igranje i fotografisanje. Bogata novogodišnja ponuda će biti i na etno-tezgama. Slatkiši, suveniri i druga roba, prilagođena novogodišnjoj atmosferi, doprineće da vrh Beograda liči na magičnu Laponiju – domovinu Deda Mraza.

Beogradska zima 2019-2020: 700 sati besplatnog programa za 77 dana

Avalski toranj je i ove godine bila omiljena turistička atrakcija, sa preko 185.000 prodatih ulaznica za posetu čuvenom vidikovcu. Kao što je poznato, on se nalazi na 122. metru tornja. Proteklu godinu je obeležila izuzetno uspešna sezona tokom koje su bili organizovani brojni kulturno-umetnički programi; festivali hrane i pića; predstavljanje srpskih gradova kroz tradiciju uz pomoć Turističke organizacije Srbije…

Doček 2020: Ispred Doma Narodne skupštine Brena, Maya, “Kiki i Piloti”…

Naredne godine novi Avalski toranj obležava prvu deceniju od svog obnavljanja. Tokom cele 2020, koja će biti godina jubileja, Javno preduzeće Emisiona tehnika i veze će organizovati brojne nagradne konkurse koji podstiču kreativnost i inovativnost kod đaka i studenata. Planirana je još intenzivnija saradnja sa studentima iz IT sektora kroz otvaranje kreativnog Huba, u sadašnjem prostoru Muzeja emisione tehnike. Svakako da će Avala i nadalje biti stecište dobre zabave i omiljeno mesto za provod u prirodi.

– U susret Novoj godini i novoj sezoni čekamo vas na Avali u nedelju, 29. decembra od 12h, da proslavimo zajedno sve lepe stvari koje su nas vezivale tokom ove godine! – poručuju organizatori iz Avalskog tornja.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde