Beer Garden 2018: Besplatan koncert Nikole Vranjkovića 3. avgusta

0
133

I ovog leta na Beer Gardenu gostuju mnogi poznati muzičari iz Srbije i regiona. A, uz njihovu svirku i, naravno, pivo uživaju brojni posetioci.

Beer Garden 2018: Besplatan koncert Nikole Vranjkovića 3. avgusta Bašta je otvoren​a​ od 15h svakog dana​, a radno vreme je do 1h iza ponoći, osim petka i subote kada je radno vreme do 2h​. ​Lokacija je ista kao i prethodne ​tri​ godine – na samom početku makiške strane Ade Ciganlije. Besplatan koncert Nikole Vranjkovića održaće se 3. avgusta. Obožavaoci ovog muzičara raduju se druženju u Beogradu, pogotovo što je njegov prethodno najavljen nastup na Lidu (28.7.) zbog lošeg vremena otkazan. Zato je tu koncert 3. avgusta na Adi Ciganliji, na Beer Gardenu.

Singl “Veronautika” najavljuje istoimeni album Nikole Vranjkovića

Nikola Vranjković je umetnik koji već decenijama unazad doprinosi afirmaciji pesničke reči u rokenrolu. A, što je i ozvaničeno nagradom koju je nedavno dobio – on je laureat za 2018. godinu, za laskavo priznanje “Strune od svetla”.

Nagrada „Strune od svetla“ Nikoli Vranjkoviću

Pre nepunih godinu dana objavio je izdanje “Veronautika”, koja ga je vrtila u žižu interesovanja. Maestralni autor uz podršku spektakularnog benda obeležio je zimsku sezonu u SubBeernom centru koncertom u okviru Kontakt konferencije. Svi veruju da će obeležiti i letnju u koncertnoj bašti SubBeernog centra – pod vedrim nebom.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde