Besplatan koncert Lene Kovačević na Trgu Republike 27. decembra

0
73

Posle veoma zapaženih nastupa u Nemačkoj, Italiji i Srbiji, Lena Kovačević zapevaće u svom rodnom gradu.

Besplatan koncert Lene Kovačević na Trgu Republike 27. decembra
Koncert Lene Kovačević u centru Beograda

Ona će održati besplatan koncert u petak, 27. decembra (20h) na Trgu Republike. Publiku očekuje atraktivan program sačinjen od singlova za koje je Lena ove godine nominovana za Music Awards – MAC nagrade, kao i od programa koji je izvođen u inostranstvu. Lena će sa svojim bendom izvesti i hitove “Café”; “Požuri”; “Samo da mi je”; “Dubine”… Ovaj koncert Lene Kovačević je u okviru manifestacije Beogradska zima, u organizaciji CEBEF-a.

Lena Kovačević pred praznike objavila emotivnu baladu “Požuri”

– Naša princeza džeza Lena Kovačević svojim raskošnim vokalom ove Beogradske zime rasteraće oblake 27. decembra na Trgu Republike! – najavljuju iz CEBEF-a predstojeći koncert.

Pevačica i kompozitorka Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu. Objavila je tri visoko tiražna albuma za domaće tržište i region, kao i nekoliko singlova za inostrana tržišta, među kojima se izdvaja singl “Cafe” koji se emituje na radio stanicama u Nemačkoj, Austriji i Francuskoj.

Beogradska zima 2019-2020: 700 sati besplatnog programa za 77 dana

Lena nastupa u brojnim koncertnim dvoranama širom sveta. Jedina je osoba iz regiona koja je bila gošća na BRIT Awards, dodeli britanskih muzičkih nagrada, u Londonu u O2 Areni. Kovačevićeva se smatra jednim od najvažnijih muzičara nove generacije. Karijeru je započela 2004. turnejom sa kraljevskim holandskim orkestrom.

Leni dobro “leže” različiti muzički žanrovi, a njene pesme podjednako se dopadaju i ljubiteljima klasike, kao i onima koji više uživaju u pop muzici. Nedavno nas je počastila nežnom baladom “Požuri”, dok se na radijskim listama već mesecima vrti “Samo da mi je”, pesma u kojoj se ova svestrana muzičarka poigrala sa elektronskom muzikom.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde