Besplatan celodnevni program za sve Beograđane na Cvetnom trgu: Oldtajmeri, crtaći, Bisera Veletanlić…

0
232

Kažu da je retro u modi, a to potvrđuje povratak nekih trendova iz 50-tih i 60-tih godina prošlog veka. Zanimljivo je videti današnje mlađe generacije kako vrlo lako prihvataju nešto što je u vreme mladosti njihovih roditelja, ali i baka i deka bilo “in”.

cvetni-trg-Besplatan celodnevni program na Cvetnom trgu MAXI  foto promoPrava prilika da na jednom mestu vidite šta je bilo popularno pre šest decenija, kakvi su bili modni, muzički, ali i sportski tredovi, imaćete na Cvetnom trgu, u subotu, 28. aprila, u okviru proslave povodom 60 godina najstarije samoposluge u Srbiji.

Vasil Hadžimanov na listi najboljih svetskih džezera
cvetni-trg-Besplatan celodnevni program na Cvetnom trgu MAXI  foto promo
Cvetni trg, Foto: Promo

Na tom mestu sada je “Maxi” supermarket, koji organizuje besplatnu celodnevnu proslavu za sve građane. Program proslve počeće izložbom oldtajmera i retrospektivnom događaja iz 60-tih od 10 časova. Pored fotografisanja sa najzanimljivijim rekvizitima iz tog perioda, biće pripremane palačinke i voćni obroci za sve.

UK Parobrod: Koncert Gabi Novak 5. maja u Klavir holu Arsena Dedića
Besplatan celodnevni program na Cvetnom trgu MAXI Bisera foto promo
Bisera Veletanlić, Foto: Ivana Čutura / Promo

Mališani će uživati u numerama dečjih horova “Kolibri” i “Čarolija” od 12 časova. A, posle toga sledi projekcija starih crtanih filmova od 14 časova. Program se zatvara velikim koncertom Bisere Veletanlić i Vasila Hadžimanova od 19 časova, nakon kojih će nastupiti i Retro DJ Vlada Džet i “Bestbeat”.

vasil hadžimanov bend promo foto ivana čutura-300dpi-830x0
Vasil Hadžimanov bend, Foto: Ivana Čutura / Promo

Prošetajte do Cvetnog trga u subotu, možda dobijete inspiraciju za još neke retro stvari u vašem životu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde