Francuski reditelj Lik Beson snima u Beogradu film “Anna”

0
733

Proslavljani francuski reditelj, scenarista i producent Lik Beson (Luc Besson) ovih dana je u Beogradu gde snima novi film.

Luk Beson Anna
Foto: Instagram / lucbesson

“Anna” je naziv novog filma Lika Besona, u kojem glavne uloge igraju Luk Evans, Kilijan Marfi, Helen Miren i Saša Lus. A Beograd je jedna od lokacija gde će ekipa snimati. Beson je na svom Instagramu postavio snimak na kojem su prepoznatljive zdrade iz novobeogradskih blokova. Uz snimak je napisao:

Glumica Džulija Roberts sa mužem i decom u Beogradu

– Ljudi u komšiluku nemaju mnogo… ali su svi veoma slatki… Eto vam teme za razmišljanje!

Toma i „Blek Pantersi“ pevali za Demi Mur

Beson je obeležio francusku i evropsku kinematografiju, autor je kultnih filmova “Taksi”, “Peti element” i drugih. Njegova kompanija Europa Corp u poslednjih deset godina u Srbiji je snimala filmove “Distrikt 13 ultimatum” i “Distrikt 14”, “Human zoo”, “Big picture”, ako i 3D naučnofantastičnu avanturu “Lock out”. Ovog puta će kratko boraviti u Beogradu, a snimali su i u centru grada, na Dorćolu. Nije poznato ko je od glumačke ekipe angažovan za ovdašnje scene. Inače, veći deo je već snimljen u Rusiji.

Glumica Vanesa Vilijams uživa u Crnoj Gori

U filmu “Anna” igra i Saša Lus, ruska manekenka internacionalne karijere. U modnom svetu za nju kažu da je ljubimica i muza slavnog kreatora Karla Lagerfelda. Ona gradi i glumačku karijeru, a srpskoj publici poznata je i kao bivša devojka glumca Miloša Bikovića.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde