Nektar OK Fest 2019: Beskontaktno plaćanje na festivalu

0
116

Na Tjentištu će se 12, 13. i 14. jula održati Nektar OK Fest 2019. Organizatori su se potrudili da publika uživa u dobroj zabavi, filmskim projekcijama, promocijama knjiga…i naravno odličnim svirkama vrhunskih izvođača. A ove godine to su: “Franz Ferdinand”; “Dubioza kolektiv”; Nele Karajlić; “Brkovi”; “Goblini”; Edo Maajka; “Helem nejse”; “Partibrejkers”; Uroš Đurić; Mladen Tomić i mnogi drugi.

Nektar OK Fest 2019: Beskontaktno plaćanje na festivalu
Foto: Promo

Od ove godine Festival uvodi jednu novinu – beskontaktno plaćanje i kupovina unutar festivalske zone na Tjentištu, kao i unutar samog OK kampa. To znači da će se sva plaćanja, osim kupovine ulaznica za program na Jägermeister main stage-u i samih OK kamp paketa (kamp + ulaznica) koji se budu kupovali na licu mesta, pre ulaza u festivalsku zonu, obavljati festivalskom karticom. Partner u realizaciji beskontaktnog plaćanja, koje će prvi put biti primenjeno na Nektar OK Festu, je Addiko banka, banka partner festivala.

Nektar OK Fest 2019: “Dubioza kolektiv” poziva publiku na “pravi urnebes”

Na ovaj način publika će manje vremena da provodi u čekanju na prodajnim mestima unutar festivalske zone, a mnogo više da uživa u druženju, provodu i svirkama omiljenih bendova. Dopuna festivalskih kartica biće moguća na TOP-UP lokacijama. One će biti jasno obeležene unutar festivalske zone i u samom OK kampu. Dopuna sredstava na samu karticu moguća je u gotovini, upravo na ovim mestima. Provera stanja na kartici moguća je na svim prodajnim mestima. A, povrat sredstava vrši se na TOP-UP lokacijama gde se preuzima kartica i vrši dopuna iste. Na festivalsku karticu se prilikom prve dopune plaća kaucija u visini od 5 KM, ali ovaj iznos se vraća pri povratu sredstava i prilikom vraćanja same kartice.

6. Nektar OK Fest: Promocije knjiga Goluba i dr Frica u boOK zoni

Sve o Nektar OK Festu, line-upu, ponudi aktuelnih paketa, kampu i druge informacije možete naći OVDE. Nektar OK Fest prate prijatelj festivala – kompanija m:tel i Addiko banka, banka partner festivala.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde