Beogradska premijera filma “Grudi”: Ovacije za Miru Banjac

0
109

Posle brojnih festivala ostvarenje rediteljke Marije Perović prikazano je i u srpskoj prestonici.

Beogradska premijera filma "Grudi": Ovacije za Miru Banjac
Premijera filma “Grudi” u Beogradu

U Kombank dvorani sinoć, 5. februara, održana je svečana premijera filma “Grudi” Marije Perović. Glumci i ekipa filma su prvo prošetali crvenim tepihom. Miru Banjac prisutni su pozdravili gromoglasnim aplauzom. Ona je inače zbog beogradske premijere doputovala iz Novog Sada, a u salu je ušetala u pratnji mlađeg kolege Vojina Ćetkovića. Nakon projekcije proslavljena glumica pozdravljena je ovacijama u punoj sali Kombank dvorane.

5. Seanema Film Festival: Specijalna nagrada žirija za film “Grudi”

Prisutne su bile i glavne glumice: Dubravka Drakić, Nada Šargin i Marija Škaričić. Publici su se poklonili i Predrag Peđa Bjelac; Aleksandar Đurica; Branimir Bane Popović; debitanti Jelena Đukić i Danilo Lončarević; kao i rediteljka filma Marija Perović.

Među gostima premijere sinoć su bili Svetlana Ceca Bojković; Andrija Milošević; Gordan Kičić; Gorčin Stojanović; Darko Bajić; kao i Valentina Obradović, koja je specijalno za ovu priliku kreirala haljinu rediteljke. Ana Stanić je pred početak projekcije uživo premijerno izvela pesmu “Samo ljubav” kompozitora Nemanje Mosurovića.

33. FFHN-MFF: Mira Banjac dobitnica Nagrade “Milan Žmukić”

Marija Škaričić je u Beograd stigla prethodnog dana iz Zagreba, zajedno sa hrvatskim koproducentima; a Dubravka Drakić iz Crne Gore, kako bi prisustvovali premijeri ovog zajedničkog regionalnog projekta u saradnji produkcijskih kuća iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Film je ne samo posvećen borbi protiv kancera dojke, i značaju prevencije, već kroz dugogodišnje generacijsko drugarstvo, koje ni daljine nisu mogle da izbrišu, donosi jednu toplu priču o ljubavi, podršci i iskrenim prijateljstvima.
Film”Grudi” od danas kreće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde