Odabrani bendovi za Arsenalov Demolition Stage

0
144

Na Demolition Stage-u Arsenal Festa, koji će biti održan 22, 23. i 24. juna u Kragujevcu, imaće priliku da nastupi čak 18 neafirmisanih bendova, umesto planiranih 15!

Selektorska komisija u sastavu Snežana Grujić (Radio Beograd 202); Branka Glavonjić (Bunt RTS) i Ana Kalaba (Noizz) odabrala je 18 umesto predviđenih 15 bendova za novootvoreni Demolition Stage; zbog izuzetno velikog interesovanja bendova iz regiona (čak 220 prijavljenih).

ARSENAL07 Demolition Stage– Prijatno smo iznenađeni što se ove godine veliki broj kvalitetnih grupa prijavio za nastup na Demolition Stage-u Arsenal Festa. Prilikom odabira učesnika vrednovali smo ideju, originalnost, muzički izraz, tekst i, naravno, izvođačko umeće. Prednost smo dali mladim autorima. Međutim, nismo zanemarili ni one koji su već prisutni na sceni, ali do sada, i pored kvaliteta koji poseduju, nisu dobili priliku da se predstave široj publici. Bendovima i autorima koji ovoga puta nisu odabrani želimo uspeh u daljem radu. Mi ćemo se, kao i do sada, potruditi da im, u okviru svojih mogućnosti, u tome pomognemo – ističu selektori.

Pored bendova koji su izabrani na konkursu, na Demolition Stage-u će nastupiti i pobednički bendovi sa ovogodišnjeg Bunt Rok Festivala. Međutim, zarad što većeg promovisanja kreativnosti i autorstva mladih generacija, organizator Festivala je odlučio da listi pridoda još tri benda za nastup.

Na spisku su bendovi “Empathy Soul Project” iz Zrenjanina; “Gub” iz Ljubljane; novosadski “Wolfram”; beogradski “Krilat i beo”; “DrvoTruo” iz Kikinde i drugi. Kompletan spasak možete pogledati OVDE.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde