Bend “Srčani udar” objavio album “Sve ili ništa” sa 18 pesama

0
49

Ovo je sedmi studijski album benda, na kome gostuju i poznati muzičari.

Bend "Srčani udar" objavio album "Sve ili ništa" sa 18 pesama
“Srčani udar”, Foto: Promo

Rok grupa “Srčani udar” objavila je album “Sve ili ništa” na kojem je 18 pesama. Većinski autor tih numera je lider benda Dejan Đurković Englez. On je zaslužan za tekstove, muziku i aranžmane, koje je radio u saradnji sa vokalom Slobodanom Vitasom i Zlatanom Ćehićem Ćehom, regionalnoj publici poznat kao dugogodišnji basista sarajevske grupe “Divlje jagode”. Svoj doprinos u nastajanju teksta za numeru “Na pola koplja”, duet sa Islamovićem, dao je upravo poznati pevač napisavši strofe.

“Na pola koplja” – nova pesma benda “Srčani udar” i Alena Islamovića

Album “Sve ili ništa” nastajao je na dva kontinenta, sniman je u više gradova i u šest tonskih studija. U njega su deo muzičke duše utkali osim već pomenutih Islamovića i Čehića, i drugi regionalni rokeri – Ante Toni Janković; Miki Petkovski (SMAK); grupa “Osvajači”; Žanil Tataj Žak; Lana Škrgatić…

srcani-udar cd sve ili ništa1

– Veliki deo materijala je snimljen u “Dynamic Produkciji” u Kanadi. Dragomir Herendić je u svom studiju u Ivangradu snimao vokale za pesme na kojima su gostovali Alen, Ćeha i Lana. Žanil je snimao vokale u Zagrebu, Toni u Karlovcu, a “Osvajači” u Kragujevcu. Post produkciju pesme “Još malo vatre i dima” radio je “Tihomir SuperSonic Studio” u Torontu – navode članovi “Srčanog udara”.

Grupa “Srčani udar” objavila spot za pesmu “Sve ili ništa”

– Pored svetske digitalne distribucije na preko 200 vodećih muzičkih platformi, uključujući Amazon, Apple Music, Spotify… prvi tiraž CD digipack-a je štampan u 10.000 primeraka i distribuiran u preko 800 prodavnica širom dijaspore! – kaže Dejan Đurković Englez. On napominje da isporuku CD-a vrše za celi svet. Može se naručiti na zvaničnoj stranici benda www.srcaniudar.com.

srcani udar foto promo

Album je inspirisan različitim pričama, životnim i ljubavnim. A, članovi benda nadaju se da će njihovo izdanje inspirisati i druge. Kako kažu, rok iskra na našim prostorima nije ugašena već živi i plamsa kroz stihove i rime “Srčanog udara”. U prilog tome ide i podatak da se čak 14 od 18 pesama sa CD-a “Sve ili ništa” našlo na vodećim domaćim top-listama.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde