Sarajevski rokeri “Snake Eater” ekranizovali himnu benda

0
57

Rokeri tvrde da je najbolji lek protiv korone – “tvrdi zvuk”!

Sarajevski rokeri "Snake Eater" ekranizovali himnu benda
“Snake Eater”, Foto: Promo/Nerma Sofić

Dve godine nakon objavljivanja albuma “Sam protiv svih”, sarajevska grupa “Snake Eater” ekranizovala je “himnu benda”, pesmu “Snake Eater II”. Ovo je prvi videospot grupe za neku od pesama sa drugog albuma. Za produkciju spota zadužen je basista benda, Gospodin Emir.

– Grupa nikad nije ulagao previše vremena ni pažnje u snimanje spotova, što je možda i jedina boljka u našoj desetogodišnjoj karijeri. Nama takva vrsta eksponiranja nije bila potrebna jer smo pažnju javnosti privlačili fantastičnim višesatnim koncertima. Ipak, kako je pandemija koronavirusa pomutila sve naše planove, uključujući i jubilarne nastupe u regionu, odlučili smo snimiti jedan jednostavan video uradak na kojem mi radimo ono što inače radimo najbolje – sviramo rokenrol! – izjavio je Gospodin Emir.

Grupa “Srčani udar” objavila spot za pesmu “Sve ili ništa”

Grupa tradicionalno u drugoj polovini decembra organizuje “Koncert godine” na kojem se slavi rođendan Lemmyja Kilmistera i bubnjara Seje. Basista grupe je skeptičan po pitanju održavanja ovogodišnjeg izdanja “Koncerta godine”. Napominje da menadžment grupe pomno prati situaciju.

– Ni našu proslavu 10 godina postojanja u martu 2020. godine nismo odgodili do poslednjeg časa, tako da i sad pratimo situaciju i nadamo se najboljem. Razmatramo i drugačije načine decembarske proslave, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti javnost. Možda su pojedinci iz benda u poslednjoj deceniji znali značajno ugroziti vlastito zdravlje, ali sa zdravljem naših fanova se nećemo igrati! – rekao je Gospodin Emir.

Snake Eater II

Upalite svjetla, Mesije su stigle
Podignite čaše, zaboravite brige
Primite dozu rock’n’rolla
Ma neka buka kroz vene kola

Krš i lom, nikad nećemo stati
Bezobrazno dobri, brutalno glasni
Pjesme su nam hitovi, klasici
Jer mi smo legende, rock’n’roll fanatici

Snake Eater
Dva

Iza velike bine sobe su male
Sodoma i Gomora, sestrice su plave
I kažu: rolate, k’o lokomotiva
Bolji no Bebek, Alen i Tifa

Snake Eater
Dva

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde