Bend “Pero Defformero” predstavio singl “Bez tebe”

0
53

Novosadski bend objavio je singl sa svog predstojećeg albuma.

Bend "Pero Defformero" predstavio singl "Bez tebe"

“Bez tebe” je nova numera grupe “Pero Defformero”. Autor muzike je Saša Friš, koji je zajedno sa Goranom Biševcem Bišketom napisao i tekst. Pored njih dvojice, podsetimo, u bendu su i András Ispán i Luka Jelisavčić. “Bez tebe” će biti na albumu “Muzika za ljude bez prijatelja” u izdanju Multimedia Recordsa.

– Kao i svih prethodnih godina, pa tako ni sada, ne žurimo nigde… Realno je očekivati novo izdanje do narednog leta… valjda. Ako može Tool – možemo i mi! – odgovaraju članovi benda kada publika može da očekuje novo izdanje.

GLASAJTE: Arsenal Fest u konkurenciji za European Festival Awards

U novom singlu primetan je pomak benda u nekom novom pravcu, kada je zvuk u pitanju.
– Volimo da eksperimentišemo i istražujemo, a tu zapravo ne postoji granica, pogotovo ne za ovaj bend. Imamo tu sreću da naši fanovi obuhvataju prilično širok dijapazon ukusa za muzičke stilove i pravce, pa nam shodno tome i tolerišu naše raznorazne ispade i glupiranja – kažu momci iz “Pero Defformero”.

U narednom periodu grupa ima u planu nekoliko nastupa u Srbiji i u regionu. Tako će nastupitu u Novom Sadu 28. novembra (Gerila Bar); dva dana kasnije imaće svirku u Temišvaru; sa publikom u Subotici družiće se 21. decembra; u Sofiji 28. decembra; a u zemunskom “Festu” 8. februara.

Željko Bebek objavio novi singl i spot “Dunavom”

Uz promociju novog singla i podsećanja na stare hitove, bend planira da nastavi i sa studijskim aktivnostima. Do Nove godine objaviće još jedan singl, a onda će na svaka dva-tri meseca publici podarati neku novu pesmu.

– Ideja je da do izlaska albuma imamo bar još tri-četiri video singla. Nakon leta i festivala biće ozbiljna promocija. Pokušaćemo da idemo level up sa celom pričom – kažu iz benda “Pero Defformero”.

BEZ TEBE

Zašto tako boli,
kada te ne ljubim?
Zašto nema sunca,
kad se s drugom budim?

Zašto tebe sanjam,
kada drugog voliš?
Pogledom mi svojim,
srcu rane soliš…

BEZ TEBE – SRCE ME BOLI
BEZ TEBE – KO DA ME VOLI?
BEZ TEBE – DUŠA MI PRAZNA
ŽIVOT MOJ – ZLOČIN I KAZNA

Zašto prava sreća,
prestaje da živi?
Ostali mi samo,
ovi dani sivi…

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde