Bend “Ničim izazvan” 3. jula u bašti zemunskog kluba “Fest”

0
116

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova vraća se u Zemun!

Bend "Ničim izazvan" 3. jula u bašti zemunskog kluba "Fest"
“Ničim izazvan” nastupiće će u klubu “Fest”

Bend “Ničim izazvan” nastupiće u bašti kluba “Fest” 3. jula u 21h. Tri godine nakon odličnog, rasprodatog nastupa u zemunskom klubu, članovi poznate grupe ulepšaće publici ovo leto nezaboravnim koncertom. A, koji će ovog puta biti održan u bašti “Festa”.
Ulaznice su u prodaji od srede, 3. juna, u klubu “Fest” i u “Felix Shopu” (TC Sremska) po ceni od 1.000 dinara.

Ovaj nastup biće ujedno i zagrevanje za njihov veliki beogradski koncert u Kombank dvorani 6. novembra. Kao što je poznato, bend “Ničim izazvan” trebalo je koncert prvobitno da održi 25. aprila, ali zbog dobro poznate situacije i pandemije virusa Kovid-19 odložen je za jesen. Publika koja je ima ulaznice za april, treba samo da ih sačuva pošto će važiti za novi, novembarski termin.

“Krhka a ponosna” nova pesma i spot grupe “Ničim izazvan”

Podsećamo, “Ničim izazvan” je devetočlani sastav, koji su osnovali Boris Bakalov (vokal i gitara) i Bojan Gluvajić (električna gitara i vokal) u proleće 2011. godine. Posle nekoliko objavljenih singlova, veoma zapaženih, 2014. izlazi njihov prvi CD za izdavačku kuću “Lampshade Media”. Učestvovali su na raznim festivalima u zemlji (Arsenal Fest; Nišvil; Exit; Lovefest… ) i održali veliki broj samostalnih koncerata širom Balkana.

Bend je 2017. godine osvojio nagradu MTV Best Adria Act, koja se u okviru MTV EMA nagrada dodeljuje najboljim izvođačima u regionu.
Krajem 2018. grupa je objavila album “Aurora” sa 10 pesama. Koncentrisani su na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde