Bend “Ničim izazvan” 25. aprila u Kombank dvorani

0
23

Članovi grupe veruju da će predstojeći nastup u srpskoj prestonici biti njihov najveći i najlepši koncert do sada.

Bend "Ničim izazvan" 25. aprila u Kombank dvorani

Dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rok scene bend “Ničim izazvan” održaće veliki samostalni koncert 25. aprila u Kombank dvorani. Posle veoma uspešnih koncerata “Double date”, koje su održavali poslednjih pet godina, članovi grupe odlučili su da se presele u jednu od najotmenijih sala u gradu.

Singlom “Hajde dođi da popraviš stvari”, objavljen u oktobru prošle godine, najavili su rad na četvrtom studijskom albumu. Uskoro će objaviti još dve pesme koje će publiku pripremiti za koncert. I nove pesme će nositi prepoznatljivu energiju benda. Hitove “O tebi”, “Trideset”, “Rekla je”, “Pusti ljubav” će na predstojećem koncertu sigurno pevati na bis.

“Hajde dođi da popraviš stvari” novi singl i spot grupe “Ničim izazvan”
Bend "Ničim izazvan" 25. aprila u Kombank dvorani
Bojan Gluvajić i Boris Bakalov, Foto: Vukašin Danilović

– Posle brojnih nastupa na festivalima u zemlji i regionu, ove godine ćemo održati velike samostalne koncerte u Zagrebu i Beogradu. Za ove nastupe se posebno pripremamo i verujemo da će publika zaista uživati. U Kombank dvorani će na bini biti 16 muzičara, jer će nam se pored pratećih vokala pridružiti i gudači, duvači i perkusije. Prvi put ćemo nastupiti u ovom broju. Osim muzičara, podršku će nam dati i kolege sa kojima smo snimili duete – poručuju članovi benda “Ničim izazvan”.

Svaka njihova pesma je drugačija, ali ima prepoznatljivu crtu. Tom karakterističnom zvuku je doprineo i sarajevski producent Đani Pervan, nekadašnji bubnjar sastava “Letu štuke” i orkestra Darka Rundeka, sa kojim sarađuju od prve pesme.

Grupe “Ničim izazvan” i “Iskaz” snimile zajedničku pesmu “Okej, okej”

Mladi momci iz Vrbasa i Beograda okupili su se da dečački stvaraju muziku. Za osam godina zauzeli su visoku poziciju na muzičkom nebu regiona. Prvi album su objavili 2014. godine. Njihovo i dalje aktualno izdanje “Aurora” je do sada najozbiljniji poduhvat benda. U pesmama na tom albumu se našlo sve ono što su njihove ruke i glasovi naučili prethodnih godina.

Ovo će biti prvi beogradski nastup benda u prostoru sa mestima za sedenje. Karte se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima Ticketsa, kao i na biletarnici Kombank dvorane.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde