Grupa “Bella Technika” objavila singl “Reinvented Daily”

0
80

Drugi singl sa nedavno objavljenog albuma “Section” predstavljen je publici.

Grupa "Bella Technika" objavila singl "Reinvented Daily"

Grupa “Bella Technika” (ex Darkwood Dub) je objavila numeru “Reinvented Daily”. To je nova pesma sa pomenutog hvaljenog izdanja, koji kritika, između ostalog, opisuje kao verovatno najbolji regionalni album klupske muzike.

– Kada se udruže životna zrelost, talenat i muzičko umeće, onda s pravom možete očekivati nešto značajno, nešto veliko. Upravo to se steklo na albumu prvencu za bend, prigodno nazvan “Bella Technika”. I zato je ovaj album po svim standardima i veliki i značajan. A ja bih skromno dodao i – veličanstven! – ocenio je Momčilo Moma Rajin.

“Bella Technika” (ex-Darkwood Dub) objavila prvenac “Section”

– Poput osoba koje ne poznajete dugo, ali su vam se pod kožu uvukle na prvu i tu su da ostanu – Tena Dobranić, Muzika.hr

Grupa "Bella Technika" objavila singl "Reinvented Daily"

– Zarazni i omamljujući ritam “Reinvented Daily” otvara album na najbolji mogući način. To je ono što bi zapadnjaci nazvali “statement”. Potvrda odmah na početku. Ne možete ostati imuni na takav “in your face & guts’ beat”. Ono što posebno oduševljava kod “Belle Technike” jest to što se osjeti autorska zrelost i pažljiv odabir glazbenih tema, ali ništa od toga “ne vrišti” prema slušatelju bilo kojim oblikom persuazije osim samom glazbom kao takvom, glazbom u kojoj je svaki detalj doziran i smislen – Zoran Stajčić, Ravno do dna.

“Bella Technika” na Mikser festivalu na Dan mladosti

Podsećamo, “Bella Technika” je sastav koji su 2016. pokrenuli Bojan Drobac Bambi i Milorad Ristić Miki. A, njima se ubrzo na vokalima pridružila i Katarina Jovanović, priznata operska pevačica. Album “Section” dostupan je na digitalnim servisima, ali i kao vinilno izdanje. “Bella Technika” će ga promovisati i uživo –
25. maja na Mikser festivalu u Beogradu; 12. jula na Tabor film festivalu; kao i 8. avgusta u Puli.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde