“Bella Technika” na Mikser festivalu na Dan mladosti

0
29

Na Mikser festivalu bend će premijerno uživo izvesti numere sa diskografskog prvenca.

"Bella Technika" na Mikser festivalu na Dan mladosti

Posle višedecenijske saradnje u okviru grupe “Darkwood Dub”, Bojan Drobac Bambi i Milorad Ristić Miki su osnovali “Bellu Techniku”. Kada se kao vokal priključila Katarina Jovanović, sopran, istinska zvezda evropskih operskih scena, luda i potpuno nova i originalna muzička avantura je mogla da počne. Bend je 13. marta objavio prvi album “Section”. Po ocenama novinara, izdanje je verovatno najbolji regionalni album klupske muzike. Svoj prvi nastup “Bella Technika” imaće 25. maja u Dorćol Platzu.

Cirkuliši: Jubilarni 10. Mikser festival krajem maja širom Dorćola

– Veoma smo uzbuđeni i počastvovani što će “Bella Technika” održati svoj premijerni beogradski i regionalni nastup upravo na Mikser festivalu, na Dan mladosti, 25. maja. Biće puno simbolike u toj večeri, i ne sumnjamo da će poštovaoci ovih umetnika u velikom broju pohrliti na donji Dorćol. Pogotovo što je ulaz za ovu priliku besplatan! – najavljuju organizatori koncerta.

“Bella Technika” (ex-Darkwood Dub) objavila prvenac “Section”

Inače, Deseto izdanje Mikser festivala održaće se od 24. do 26. maja pod motom “Cirkuliši”. Biće posvećen temama održivog razvoja kao novoj kulturi života i rada, i pokretanju Platforme za cilkularnu ekonomiju u Srbiji. Mikser festival dešavaće se na donjem Dorćolu, na više od 30 punktova u zoni između ulica Francuske i Dobračine, Skenderbegove i Dunavske.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde