Žurka na plaži: Belgreat festival u julu na zemunskom Lidu

0
301

Ovog leta Beograd će biti bogatiji za još jedan muzički festival.

belgreat festivalBiće to egzotična avantura – premijerno izdanje Belgreat festivala. Sunčano putovanje kroz vrhunsku muziku u divljoj prirodi Velikog ratnog ostrva, na zemunskom Lidu, održaće se 27. i 28. jula.

Mladi festival donosi dva dana čistog iskušenja! Muzički program Belgreata navešće na ples i ljubitelje elektronske muzike i r’n’r zvuka, kroz sjajan line-up na tri bine. Za samo dva dana publika će imati priliku da čuje preko 40 izvođača!

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

belgreat festival– Goldie, Vinicius Honorio, Felix da Housecat i mnogi, mnogi drugi očekuju vas na binama, spremni da vas povedu u odiseju kroz žanr, ritam i vreme koja će otvoriti potpuno novu dimenziju Beograda. Ova ekskluzivna avantura kroz muziku održaće se na prelepoj zemunskoj plaži, u okviru prostora javnog kupališta i sportskih terena, u samom srcu Beograda! – poručuju organizatori.

Impero Music Week: Trodnevni porodični festival, muzika za sve generacije

belgreat festivalSuper early bird festivalske karte biće u prodaji od 1. do 4. juna po ceni od 990 dinara. A, od 4. juna early bird karte za dvodnevnu žurku na Lidu biće dostupne po ceni od 1.490 dinara. Sve ulaznice mogu se kupiti preko prodajne mreze Eventima.
– Kapacitet je ograničen, zato nabavi svoju ulaznicu na vreme i – usudi se da zakoračiš u džunglu! – najavili su organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde