Belgrade Youth Fair 2018: Najveći sajam za mlade u regionu 26. i 27. aprila

0
111

Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Belgrade Youth Fair 2018U Beogradu će se 26. i 27. aprila, u prostorijama Kolarčeve zadužbine, na Studentskom trgu, održati četvrti Belgrade Youth Fair. To je najveći karijerni sajam u Srbiji, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama, i sebi obezbede praksu ili zaposlenje.

Njihovo vreme dolazi: Bend „Paper Animals“ objavio singl i spot „Guts and Bones“

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera (biznis; mediji; kultura; turizam; informacione tehnologije i druge).

Belgrade Youth Fair 2018Mladi će imati šansu da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu da ponude. Takođe, ove godine će se na sajmu predstaviti različite kompanije i organizacije koje rade sa mladima. Tako će mladi imati priliku da se informišu o brojnim drugim mogućnostima i pogodnostima koje su im dostupne.

Vesna Rusić: Promoter ženskog preduzetništva i novog koncepta tradicionalnih zanata

Svim posetiocima Belgrade Youth Faira će biti pružena šansa da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija. Takođe, i da steknu nova znanja i veštine kroz konferencijski deo manifestacije. Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na putem sajta www.youthfair.rs; a one će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

Belgrade Youth Fair 2018– Velika zainteresovanost mladih i rastuća posećenost sajma kao i sve veći broj prisutnih kompanija iz godine u godinu govori o potrebi organizovanja jednog ovakvog događaja, koji će povezati mlade sa budućim poslodavcima i pružiti im adekvatne informacije o mogućnostima koje im se nude, ali i motivisati ih da rade na svojoj karijeri. Time se povećava zapošljivost mladih, a samim tim i smanjuje odliv mozgova iz naše zemlje – kaže Miloš Čevizović, menadžer projekta Belgrade Youth Fair.

MINJA SUBOTA: Moja generacija je večno mlada i – luda!

Ukoliko želite da budete deo ove manifestacije i direktno komunicirate sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji, dobijete mogućnost za praksu ili zaposlenje, naučite kako da se zaposlite na željenoj poziciji i učestvujete na radionicama, čujete kako napredovati od najuspešnijih ljudi iz Srbije, informišete se o brojnim drugim mogućnostima i pogodnostima koje su vam dostupne, za sve to dobijete i sertifikat i brojne poklone, svoje mesto na najvećem karijernom događaju za mlade možete rezervisati prateći sledeći link.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde