BELEF 2018: Koncert “Nevernih beba” 30. juna u Bašti SKC-a

0
198

Jedna od najvećih koncertnih atrakcija regiona, grupa “Neverne bebe” ove godine obeležava 25 godina postojanja kroz seriju koncerata “25 koncerata za 25 gradova” i snimanje dokumentarnog filma.

A jedan od tih koncerata biće održan u Beogradu, u okviru BELEF-a. I to 30. juna u bašti SKC-a. Za koncert “Nevernih beba” vlada ogromno interesovanje. Kao poslastica za sve obožavaoce najavljuje se velika ekskluziva – gost iznenađenja, kao i pojavljivanje Gorice Ponjavić Coontz (Kunc), nekadašnjeg moćnog vokala benda koji je devedesetih žestokom rokenrol svirkom punio klubove i po nekoliko meseci unapred.

27. BELEF: Uvertira uz hor „Kolibri“, na zatvaranju Roman Simović i Gudači Svetog Đorđa

Ovaj koncert biće poseban i zbog neuobičajenog akustik–elektrik repertoara sa velikim brojem pesama koje se ne izvode često. Naravno, biće i dobro znanih najvećih hitova “Nevernih beba”.

Gorica će prvi put nakon 15 godina stati na binu sa Milanom, Vlajkom i Ranđom, sa kojima je u tadašnjoj postavi snimila pesme koje su obeležile jedno vreme. Među njima su “Kaži gde je ljubav”, “Balkan”, “Jednom kad me ne bude”, “Lica”… Pevačica danas živi na Floridi i ne bavi se muzikom.

25 godina „Nevernih beba“: Koncertom u Novom Sadu počinje obeležavanje jubileja

“Neverne bebe” će na koncertu u bašti SKC snimati i kadrove za dokumentarni film. O njihovoj muzici će govoriti ugledni sagovornici sa javne i muzičke scene, nekadašnji članovi grupe i obožavaoci.

A, dan ranije, 29. juna “Bebe” će nastupiti na Gitarijadi u Zaječaru. Imaju ulogu hedlajnera druge večeri. A, pokloniće fanovima žestok rok vremeplov uz dvostruki jubilej – 35 godina otkako je sastav “Nova zemlja” čiji su osnivači braća Đurđević pobedio na tada najprestižnijem rok festivalu, i četvrt veka “Nevernih beba”. Iste večeri, predstavnici PGP RTS-a uručiće im specijalnu nagradu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde