BELEF 2017: “Udaj se muški” 11. jula u Bašti SKC

0
339

Na programu BELEF-a u utorak, 11. jula u 21h u Bašti SKC biće izvedena predstava “Udaj se muški”. Beogradski letnji festival ove godine održava se pod sloganom „Leti kulturno“, od 23. juna do 23. jula, na više lokacija u srpskoj prestonici.

udaj se muskiLetnja sezona svadbi je u punom jeku. Svi žele venčanje iz snova. I muškarci, i žene. Naravno, svi oni kojima je venčanje neophodan životni korak. Test zrelosti, sposobnosti i odgovornosti. Neki žele venčanje moderno, neki tradicionalno. A neki bi da spoje oba. A o tome kakva muka može da bude priprema venčanja i šta ono sa sobom nosi, publika će videti u komediji “Udaj se muški”, predstavi Marije Lipovski, po tekstu Dunje Petrović.

“Udaj se muški“ je komad o našim ljudima, komedija koja će posetioce naterati da se prepoznaju i upuste u avanturu. Ekipa predstave poziva publiku da se pridruži svatovima, svi su dobrodošli, i sa mladine i sa mladoženjine strane. Tu je napomena – ne kasnite, budite raspoloženi, kovertu/kartu ostavite na ulazu, a blenderi i jastuci mladencima nisu potrebni.

udaj se muskiU ovoj komediji sa pevanjem, telefoniranjem i lešnicima, igraju: Snežana Savić, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović, Miloš Đorđević i Ratko Tankosić.

Za ulogu Rubeole, Miloš Đorđević je nagrađen statuetom “Ćuran” na Danima komedije u Jagodini. Predstava “Udaj se muški”, nastala je u koprodukciji Akademije 28, na čijem redovnom repertoaru igra, i ISPAD-a, Centra za interaktivnu umetnost.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima: Turistička organizacija Beograda – Info centar (Knez Mihailova 5), Info-pult BELEF u Bašti SKC (Kralja Milana 48).

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde