Bekamovi u Crnoj Gori: 28 zahteva za luksuzni rizort na Svetom Stefanu

0
162

Iako su Bekamovi tražili da se ama baš ništa ne sazna, ništa ne slika, ništa ne čuje… ipak su neke informacije dospele do medija.

Bekamovi
Dejvid i Viktorija Bekam, Foto: Printskrin Instagram / Victoria Beckham

Poslednjih dana mediji bruje o tome da je porodica Bekam posetila Crnu Goru. Oni se trenutno nalaze na Svetom Stefanu, a paparaci na sve načine pokušavaju da dođu do njih. Kao što se očekivalo, Bekamovi su želeli da ostanu u strogoj tajnosti i van kamera, a imali su i još određenih zahteva. Osim toga da imaju stalnu pratnju (kako na kopnu, tako i u vodi), popularni par je tražio da o njihovoj porodici tokom letovanja u Crnoj Gori brine ista posluga, vozači i kuvari. A, za sobe su tražili povećan protok kiseonika.

Glumica Džulija Roberts sa mužem i decom u Beogradu

Missing wales

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Poziv Bekamovima da dođu na Jadransko primorje uputio je jedan od prijatelja, uz garanciju da će imati potpunu privatnost. Posle toga je njihov tim ipak poslao 28 zahteva koji se moraju ispuniti.
– Da će moći da uživaju kao na pustom ostrvu bez paparaca i fanova bio je jedan od 28 uslova koje su Bekamovi tražili pre nego što su stigli na Sveti Stefan. Između ostalog na spisku su bili zahtevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihovih; specijalnu ishranu i vrstu vode koju porodično piju; kao i protok kiseonika u njihovim apartmanima. Na usluzi sve vreme imaju vozača i obezbeđenje koje ih prati sa distance. Poged iz apartmana, zvučna izolacija i balkon takođe se nalaze na tom spisku. Viktorija je vrlo odmerena i slabo komunicira sa ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima, ozbiljna i ćutljiva, dok je Dejvid opušten – rekao je izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Bekamovi uživali na plaži.

Toma i „Blek Pantersi“ pevali za Demi Mur

Kisses from us all x Happy Summer! VB x 🌞

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

– Oni su na korišćenje dobili dva de luks apartmana. Sve vreme im je na usluzi osoblje koje je samo za njih zaduženo. Svako od njih potpisao je ugovor o privatnosti ove porodice, kako u javnost ne bi procurela nijedna informacija vezana za njihovo ponašanje tokom boravka u njihovom rizortu. Sobarice u njihove apartmane ulaze u tačno dogovoreno vreme. I, bez mobilnih telefona kako slučajno ne bi fotografisale u kakvom stanju Bekamovi ostave stvari i apartman iza sebe! – ističe izvor.

Holivudska zvezda Will Smith nastupio u Poreču na festivalu MTV SummerBlast

Kisses from Harper 😇😇😇😇 x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Kako se priča, čelnici luksuznog rizorta odabrali su najbolje radnike koji sve vreme brinu o porodici Bekam, a čije biografije su unapred poslate timu popularne porodice na uvid.

Glumica Vanesa Vilijams uživa u Crnoj Gori

Love you @davidbeckham ❤️❤️

A post shared by Romeo (@romeobeckham) on

E. A. / Izvor: Blic, Kurir

Love ya @brooklynbeckham

A post shared by Romeo (@romeobeckham) on

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde