Bečej noću 2019: Stižu i “DLM”, a tu je i revija kratkometražnog filma

0
129

Glavni program manifestacije će se održati 15. juna na Trgu oslobođenja od 19,30h.

Bečej noću 2019: Stižu i "DLM", a tu je i revija kratkometražnog filma

Kao što smo već najavili, Bečej noću 2019 pripremio je zanimljiv program za treće festivala. Dan pre velikog koncerta na gradskom trgu, kao i prethodne godine, biće organizovana revija kratkometražnog filma u Velikoj sali Gradskog pozorišta (19,30h). Posle toga počinje sjajna svirka na platou između Ekonomsko-trgovinske škole i pravoslavne crkve.

Bečej noću 2019: Poznat kompletan program i svi muzički gosti
Bečej noću 2019: Stižu i "DLM", a tu je i revija kratkometražnog filma

Iako smo rekli da su organizatori zaokružili spisak izvođača, sada su dodali još neka imena. Tako će “Deca loših muzičara” (DLM) nastupiti 14. juna na Platou ispred ETŠ. Na istom mestu pre njih će se publici predstaviti grupa “Skladište 58”, a oko 1h po ponoći nastupiće “Fingerbang”.

Organizatori očekuju rekordan broj posetilaca ove godine na bečejskoj manifestaciji. Program je i ovoga puta osmišljen sa idejom da na Trgu oslobođenja okupi celu porodicu. U subotu, 15. juna, sa početkom u 18h najmlađi će uživati u sladoledima i programu koji je za njih pripremio hor “Čarolija” i Tijana Dapčević. U 19.20h sve prisutne razigraće Dejan Cukić i “Spori ritam bend”. Oni će premijerno izvesti i himnu manifestacije, pesmu “Bečej noću” grupe “Eva Braun”, koju je Cukić obradio posebno za ovu priliku i snimio je sa glumicom Jelenom Gavrilović.

Dejan Cukić sa Jelenom Gavrilović snimio obradu pesme “Bečej noću”

U 20.15h veseli gosti iz Mađarske, ska atrakcija “Ladánybene 27” (LB 27), izvešće svoje najveće hitove. Potom, u 21.45h, nakon dugog čekanja, konačno će pred bečejsku publiku izaći članovi grupe “Parni valjak”. Kako smo pisali, zbog Akijev zdravstvenih problema, bend nije bio u prilici da nastupi u Bečeju prošle godine. Nisu zaboravili Bečejce, pa zato dolaze ovog juna i obećavaju lud provod.

Veče će zaokružiti nastup grupe “S.A.R.S”, trenutno jednog od najaktivnijih bendova u regionu. Ulaz na manifestaciju je besplatan.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde