Bečej noću 2019: Poznat kompletan program i svi muzički gosti

0
861

Manifestacija će se ove godine održati 15. juna na Trgu oslobođenja od 19,30h.

Poznat je kompletan program i svi muzički gosti. Tako će se publiku na bečejskom trgu pored “Parnog valjka” i mađarske muzičke atrakcije “Ladánybene 27” (LB27) zabavljati i grupa “S.A.R.S.”, Dejan Cukić i “Spori ritam bend”, kao i Tijana Dapčević i dečji hor “Čarolija”.

Samo što je stigla vest da je pesma “Lutka” grupe “S.A.R.S.” najemitovanija numera u 2018, za šta je bend primio i laskavu GODUM nagradu, Opština Bečej je obelodanila da će upravo članovi sastava uveličati treće izdanje jednodnevnog festivala “Bečej noću”.

Bečej noću 2019: Na Trgu oslobođenja 15. juna nastupiće “Parni valjak”
“S.A.R.S.”, Foto: Jan Kocjan

Dejan Cukić je u susret trećem izdanju festivala pripremio iznenađenje za sve Bečejce. Ima novu verziju pesme “Bečej noću”, koju u originalu izvodi “Eva Braun”. Sa glumicom Jelenom Gavrilović snimio je i video spot na atraktivnim bečejskim lokacijama, koji će uskoro prezentovati.

Podsećamo, lane se na manifestaciji “Bečej noću” okupilo oko 10.000 ljudi. Posle tog uspeha, Opština Bečej je odlučila da pokloni svojim sugrađanima i gostima grada još jednu noć za pamćenje. Kako su rekli – još svetliju, sa još atraktivnijim muzičkim i kulturno-umetničkim programom.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde