Bečej noću 2019: Na Trgu oslobođenja 15. juna nastupiće “Parni valjak”

0
619

Manifestacija će se ove godine održati 15. juna na Trgu oslobođenja.

bečej noću 2018
Foto: Bečej noću

Posle uspeha drugog izdanja manifestacije “Bečej noću” održane prošlog juna, a koja je ugostila više od 10.000 ljudi, Opština Bečej odlučila je da pokloni svojim sugrađanima još jednu noć za pamćenje. Na centralni bečejski trg stižu “Parni valjak” i mađarska senzacija “Ladánybene 27”. Manifestacija “Bečej noću 2019” je besplatan.

“Bečej noću”: Muzika i 10.000 ljudi rasterali kišne oblake

“Parni valjak” je jedan od najdugovečnijih sastava sa naših prostora predvođen harizmatičnim Akijem Rahimovskim i Huseinom Hasanefendićem Husom. Usled Akijev zdravstvenih problema nije bio u prilici da nastupi u Bečeju prošle godine, ali nisu zaboravili Bečejce! Jedna od prvih stanica na turneji “Runda 44” biće upravo Bečej.
– Radujemo se dolasku – očekujte odličan koncert! – poručuju kratko i jasno Hus i Aki Bečejcima.

Bečej noću 2018: “Bajaga i Instruktori” umesto “Parnog valjka”
“Parni valjak”, Foto: Dario Njavro

Vrhunski muzičko-scenski ugođaj koji svojoj publici pruža “Parni valjak” nikada ne izostaje, pa je izvesno da će 15. juna stanovnici i gosti najšarmantnijeg grada Bačke imati jedinstvenu priliku da vide sa kakvom se snagom bend vraća na scenu.
Budući da je opština koja sa posebno pažljivo neguje multikuralnost svoje sredine, Opština Bečej na manifestaciju i ove godine dovodi mađarsu muzičku atrakciju – bend “Ladánybene 27” (LB27). Mogu da se svrstaju u reggae, dub ili ska žanr, ali i ne moraju. “LB27” su jednom rečju world music i već 25 godina šire mir, ljubav i dobre vibracije svetom. Za 15. jun su obećali ekploziju pozitivne energije na centralnom bečejskom trgu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde