Željko Bebek: Spot “Gospodari noći” i video poziv beogradskoj publici

0
427

Pred početak regionalne turneje, poznati pevač objavio je spot za novi singl, koji je snimio sa tamburaškim sastavom.

Željko Bebek Gospodari noći
Foto: Promo

“Gospodari noći” je naziv nove numere Željka Bebeka, snimljene zajedno sa istoimenim sastavom. Grupu čine muzičari Martin Jimmy Gelić (vokal, ritam gitara); Marko Vicković (tambure, vokal); Ivan Lisak (harmonika); Štefan Đurković (bubanj); i Matija Dananić (bas, vokal). Hrvatski mediji prognoziraju da će sa njom pevač ponovno krenuti u osvajanje čelnih pozicija na top-listama. Jer, prošle godine, njegov duet sa Oliverom Dragojevićem “Ako voliš ovu ženu” bio je na vodećem mestu na brojnim listama radio-stanica, a i dalje se nalazi među prvih pet najemitiranijih hrvatskih singlova.

Regionalana turneja „Ono nešto naše“ Željka Bebeka u 2018.

Željko Bebek Gospodari noći
Foto: Promo

Novi singl je takođe još jedna nežna, ljubavna pesma autorskog tima Nenada Nena Ninčevića (tekst) i Branimira Mihaljevića (muzika i aranžman). U njoj je je ponovo došao do izražaja Bebekov legendarni glas. Ali i emocija kojom će taknuti u dušu brojne slušaoce. Prati je i interesantan spot snimljen u Motovunu, sve traženijeg rediteljskog dvojca Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, koji su bili zaduženi i za ekranizaciju dueta “Ako voliš ovu ženu”.

Poslušajte duet Dragojevića i Bebeka „Ako voliš ovu ženu“

I dok je prošla godina protekla u regionalnom predstavljanju albuma “Ono nešto naše” objavljenog na CD-u i LP-u, za Bebeka će 2018. proći će u njegovoj koncertnoj promociji. Turneju, nazvanu po aktuelnom albumu, pevač će započeti u Zagrebu, na Dan žena, 8. marta u Ciboni. Potom slede koncerti u Osijeku (16. mart), Splitu (24. mart), a 21. april je rezervisan za Sava centar u Beogradu.

Željko Bebek Gospodari noći
Foto: Promo

Po svemu sudeći, Bebeka očekuje još jedna uzbudljiva godina u kojoj će sa svojom publikom u glas pevati brojne hitove koji su obeležili njegovu skoro četiri i po decenije dugu muzičku karijeru. Na repertoaru će se naći pesme grupe “Bijelo dugme”, sa kojim je snimio osam albuma, hitovi iz Bebekove solo karijere i najnovije numere sa albuma “Ono nešto naše”.

ŽELJKO BEBEK: Političke stavove ne iznosim u javnost

Željko Bebek Gospodari noći
Foto: Promo

Željko Bebek snimio je i video poziv kojim poziva beogradsku publiku na svoj koncert u Sava centru. Ulaznice se prodaju po ceni od 1.600, 2.100 i 2.300 dinara, a za VIP je 2.600 dinara. Mogu se kupiti na blagajni Sava centra, u mreži Eventima, i Dallas Music shopu, Sremska 2 (u prizemlјu “Vulkana”).


GOSPODARI NOĆI

Gospodari noći
Majstori svirači
Evo mene opet
Ne mogu je naći

Kad vidite oči
Mojih suza pune
Pogasite svjetla
Ne dirajte strune

Ako jednu pjesmu znate
U kojoj je ona
Svirajte je pa nek’ košta
Trista miliona

I da je trista skuplja
Svirajte je opet
Sve plaća ovaj čovjek
Od ljubavi proklet

Ako jednu pjesmu znate
U kojoj je ona
Svirajte je pa nek’ košta
Trista miliona

Noćas duša moja
Leti u visinu
Ako takve pjesme nema
Ja platit’ ću tišinu

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde