Bassivity Digital Showcase: U Hali sportova 20. aprila Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo…

0
106

“Bassivity Digital Showcase” okuplja najpopularnije izvođače na jednom mestu.

Bassivity Digital Showcase: U Hali sportova 20. aprila Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo...

Na tradicionalnoj manifestaciji “Bassivity Digital Showcase” biće predstavljeni najaktuelniji muzički hitovi i izvođači čije pesme ne izlaze iz YouTube trending kategorije. Proteklu godinu obeležili su hitovi “Biseri iz blata”; “Slađana”; “Četiri strane sveta”; “Grmi”; “Ja sam u gasu”; “Bez sna”; i svi oni nastali su kao izdanja izdavačka kuća “Bassivity Digital”.

“Četiri strane sveta”: Prvu pesmu iz filma “Južni vetar” za jedan dan videlo više od 500.000 ljudi
Bassivity Digital Showcase: U Hali sportova 20. aprila Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo...
Coby, Foto: Promo

Ove hitove, ali i brojne muzičke novitete, publika će moći da čuje uživo 20. aprila u Hali sportova. Tada će se na jednom mestu okupiti trenutno najjača postava najpopularnijih regionalnih izvođača. U mešanom nastupu od skoro tri sata nastupiće Coby; Senidah; Surreal; Fox; Mili; Kuku$; Sara Jo; Elon; VIP; Arafat; Hazze kolektiv; kao i Rasta i Balkaton Gang.

“Miligram”, Jelena Karleuša i Surreal objavili pesmu “Marihuana”
Bassivity Digital Showcase: U Hali sportova 20. aprila Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo...
Senidah, Foto: Promo

Ova manifestacija je godinama sinonim za hip hop događaj sezone. A, s obzirom na ovogodišnji spisak onih koji će nastupiti, ima potencijal da osvoji titulu glavnog muzičkog događaja ovog proleća u Beogradu. Ulaznice za ovaj muzički spektakl su u prodaji od danas, a do 21. marta moguće ih je kupiti po “early bird” ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde