BARF 9: Prijave za Beogradski autorski rok festival do 25. novembra

0
98

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS) je organizator Beogradskog autorskog rok festivala. Ove godine finale festivala biće 15. decembra.

BARF 9: Prijave za Beogradski autorski rok festival do 25. novembra

Prijave za ovogodišnje izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF počele su 25. oktobra i trajaće do 25. novembra. URMUS poziva bendove i izvođače da se prijave na festival u što većem broju!

Po završetku konkursa prijave će pregledati, a onda će biti odabrano šestoro finalista koji će nastupiti 15. decembra. Već tradicionalno, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali “Amerikana”. Finalisti će imati priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme.

11. Demofest: Bend “Sergio Lounge” pobednik festivala

Svi bendovi/autori se na BARF 9 prijavljuju sa po tri autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama. Finaliste, kao i do sada, bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a.

“Majdan” pobednici BARF 8, Foto: URMUS

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF 9.
Više detalja o uslovima prijave, kao i nagradama na ovogodišnjem festivalu BARF pronađite OVDE.

U Kisaču demo bendovi i prekaljeni rokeri

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival, a publiku da u što većem broju dođe da podrži finaliste 15. decembra u “Amerikani” Doma omladine Beograda.

Prošlogodišnji pobednici BARF-a su momci iz grupe “Majdan”. Bend je nedavno objavio spot za numeru “Moj dan”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde