Glumac Bane Tomašević objavio singl “Dok sanjam te”

0
19

Glumac niže uspehe u teatru, na velikom i malom ekranu, a sve češće publiku obraduje i nekom pesmom.

Glumac Bane Tomašević objavio singl "Dok sanjam te"
Foto: Ubice mog oca

Branislav Bane Tomašević objavio je spot za pesmu “Dok sanjam te”, čiji je autor muzike i teksta manekenka Ana Sekulić. Aranžman su uradili Vuk Matić i Uroš Ranković, dok je reditelj spota Luka Ivanović. Atraktivna manekenka osim što je napisala numeru, pojavljuje se i u spotu. A, Bane za nju kaže da je pretalentovana devojka.

Ubice mog oca 4: “Duguješ mi dva života” peva Aleksandra Prijović

Tomašević je pre nekoliko godina prvo predstavio singl “Ovo nije kraj”, koji je napisala Aleksandra Kovač. U više navrata govorio je o tome da je još kao dečak zavoleo muziku uz svog oca, pevača narodne muzike. Od detinjstva je u njemu tinjala želja da se oproba u muzici, ali put ga je odveo na drugu stranu. Upisao je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Sada ima izgrađenu glumačku karijeru, koju ne zapostavlja, ali je uspeo i da svoj dečački san pretvori u javu i snimi nekoliko pesama. To je naišlo na odobravanje publike, a veliku podršku ima kako od svoje porodice, tako i od kolega. Kako je rekao, u pripremi su nove kompozicije.

Aleksandra Kovač objavila pesmu “Odavde do večnosti” u novom ruhu

– Meni je žao što pozorište ne funkcioniše kako bi trebalo… Tužan je osećaj kad vidite trećinu publike. Naravno, moramo da se prilagođavamo okolnostima. Moramo da igramo, kao da su gledališta puna. Ako nemate povratnu reakciju onda ni predstava ne može da raste. Ali, sve se nadam da ovo neće trajati predugo, mada su neka predviđanja da će nas i zatvoriti u narednim danima. Ne dam svim ovim okolnostima da me sruše, ni mene ni ostale ljude! – izjavio je nedavno glumac, koji čeka snimanje pete sezone serije “Ubice mog oca”, u kojoj tumači lik Miše Zvornika.

Aleksandra Kovač izvodi vanvremensku “Sagradiću šajku”

Bane je inače veliki zagovornik prirode i čovek koji voli selo. Tako je prethodnih meseci tokom trajanja vanrednog stanja većinu vremena provodio sa porodicom u Gornjem Milanovcu, gde je započeo svoj privatni biznis.
– Imam višnje, imam šljive, ništa bez rakije. Mislim da čovek treba da ima neku podršku, koja će biti za neke situacije kao što je ova trenutna. Ponosan sam na to što sam unapred prepoznao neke stvari i pripremio teren da mogu da se povučem iz grada i budem u prirodi sa porodicom! – istakao je glumac.

DOK SANJAM TE

Želje mi puste do neba
Čekam da svane dan
A imam to što ti treba
San si nedosanjan

To je život moj, samo bol
A od pića, na licu mom,
Suze su i znoj, ja sam so
Za rane na srcu tvom.

Samo tugu mogu doneti,
Zauvek sam ludak prokleti
O kom se priča, i kom se sudi
Al’ dok sanjam te, daj me ne budi

Sa lica sklanjam ti veo
Usne te da poljubim
Baš kad je najbolji deo
Uvek se probudim

To je život moj, samo bol
A od pića, na licu mom
Suze su i znoj, ja sam sol
Za rane na srcu tvom.

Samo tugu mogu doneti,
Zauvek sam ludak prokleti,
O kom se priča, i kom se sudi,
Al’ dok sanjam te, daj me ne budi

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde