Balkanvibe.com pokrenulo prvo Travel Vlogger takmičenje u regionu

0
121

Snimite video blog (vlog), pošaljite na Balkanvibe Travel Vlogger takmičenje, možda baš vi osvojite nagradu od 500 evra!

Balkanvibe.com pokrenulo je prvo Travel Vlogger takmičenje u regionu. Ukoliko mislite da imate sve što je potrebno za ovo zanimljivo nadmetanje, možda ćete postati Balkanvibe videobloger. Pobednik će osvojite nagradu od 500 evra. Treba da snimite zanimljiv video, pokažete svoju kreativnost, a onda da taj blog (vlog) pošaljete do 30. septembra i prijavite se na takmičenje.

Balkanvibe.com Travel Vlogger takmičenje WeTransfer_Centered– Mi smo tu da podstaknemo tvoju kreativnost. Napravi interesantan sadržaj koji prikazuje najzabavnije aktivnosti, gastronomiju, muziku, noćni život, ili bilo šta drugo što, prema tvom mišljenju, čini područje Zapadnog Balkana posebnim. Prijavi se za mogućnost da i tvoj video bude objavljen na Balkanvibe.com i možda baš ti osvojiš nagradu od 500 eura – poručuju iz Balkanvibea.

Prijave

Prijave moraju biti napravljene preko Balkanvibe WeTransfer stranice (maksimalno trajanje dve minute). Svi vlogovi moraju biti snimljeni isključivo na engleskom jeziku. Takmičari mogu da pošalju do četiri originalna rada u toku trajanja takmičenja. Ako se pošalje više, u obzir se uzimaju samo prva četiri rada. Vlogovi moraju biti iz regiona Zapadnog Balkana, što uključuje Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju. U prijavu obavezno uključiti: ime i prezime, link na lični website (ako imate), naziv vloga, kratki opis vloga (maksimalno 500 reči), lokaciju na kojoj je vlog sniman.

Pravila takmičenja

Prvi krug takmičenja je otvoren od 14. jula do 30. septembra. Vloggeri treba da pošalju svoje najbolje video radove sa područja Zapadnog Balkana. Balkanvibe će birati i objavljivati prijave najboljih videa tokom trajanja takmičenja. Sve prijave će se ocenjivati na osnovu kreativnosti, kvalitete, stila, sadržaja, i preciznosti informacija. Posle završenog roka za primanje prijava, biće objavljena imena finalista, koji će ući u drugi krug takmičenja.
Drugi krug će biti od 1. do 14. oktobra, kada će se finalisti takmičiti za najbolji vlog. Balkanvibe će objaviti pobednika takmičenja i dobitnika nagrade od 500 evra 18. oktobra. Pobednik će biti odabran na osnovu odluke stručnog žirija, i u manjoj meri, interesa na društvenim mrežama.

Uslovi i odredbe

Učestvujući u Balkanvibe Travel Vlogger takmičenju učesnici treba da prihvate uslove nadmetanja. Za sva dodatna pitanja i informacije obratite se contact@balkanvibe.com. Posetite i njihovu Facebook stranu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde