“Balkanskom ulicom” od 9. juna na televiziji NOVA S

0
38

Gledaoci će opet moći da prate kultne emisije, ali na novoj “adresi”.

"Balkanskom ulicom" od 9. juna na televiziji NOVA S

Emisija “Balkanskom ulicom” Vesne Dedić počinje da se prikazuje na televiziji NOVA S. Gledaoci će imati priliku da ekskluzivne razgovore autorke sa poznatim javnim ličnostima gledaju premijerno svakog utorka u 22h. Prva emisija je na programu 9. juna.

– Emisija je na Badnji dan postala punoletna, a u utorak ide na matursko veče na Novu S. Neću vam još otkriti sa kim će plesati svoj prvi ples. Gledaoci koji su voleli “Balkanskom ulicom” će, verujem, biti zadovoljni kada je vide u novoj maturskoj haljini koju je skrojio scenograf Sava Barbuzan. Lepo se osećam pred novom izazovom, ali sam i raznežena sam jer emisija kreće utorkom u 22 h, kao nekad, i traje jedan sat. Verujem da će priča o trenucima sreće i tuge koji su obeleželi živote mojih gostiju prijati gledaocima Nove! – rekla je autorka Vesna Dedić.

Počelo snimanje filma i serije “Kralj” u režiji Zdravka Šotre

“Balkanskom ulicom” je portretska emisija u kojoj gosti – priznati umetnici; sportisti; novinari; advokati; lekari… govore o trenucima svog dolaska u Beograd sa Železničke stanice, Balkanskom ulicom. Emisija je popularnost i kultni status stekla pre svega izborom vrhunskih sagovornika. A, od kojih su neki, prvi i jedini put, pred televizijskim kamerama pristali da Vesni Dedić ispričaju svoju životnu priču.

Do sada je u njoj gostovalo više od 500 poznatih ličnosti. Nove sezone i nove priče gledaćemo na televiziji Nova. Za one koji propuste premijerno emitovanje, repriza je nedeljom u 14h.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde