“Balkanska međa” rasplakala moskovsku publiku

0
124

Film “Balkanska međa” beogradska publika videće premijerno u utorak, 19. marta u Sava centru. Odmah nakon toga naći će se na redovnom repertoaru u bioskopima Srbije.

"Balkanska međa" rasplakala moskovsku publiku

Ovaj filmski spektakl, nastao je u srpsko-ruskoj koprodukciji, i u režiji Andreja Volgina, premijerno je prikazan u Moskvi 14. marta. Na svečanoj premijeri bilo je više od 2.000 gledalaca u dve pune dvorane. A,”Balkanska međa” je rasplakala moskovsku publiku.

Ulaznice za svečenu premijeru filma “Balkanska međa” od 4. marta u prodaji

– Premijera je prošla fantastično, ljudi su izlazili uplakani iz sale! – rekao je glumac i koproducent Miloš Biković. On se u društvu brojne glumačke ekipe iz Srbije, poklonio moskovskoj publici.

"Balkanska međa" rasplakala moskovsku publiku

Svečanoj premijeri u Moskvi prisustvovale su brojne ličnosti iz javnog i političkog života Rusije, na čelu sa ministrom kulture Vladimirom Medinskim; glumcem Sergejem Bezrukovim; kao i Jurijskepajev Kurovim, učesnikom u akciji na aerodomu Slatina, 1999. u Prištini, kojom se film bavi.

MILOŠ BIKOVIĆ: Ispitujem svoje granice
"Balkanska međa" rasplakala moskovsku publiku

– Ruski mediji pišu pozitivno o filmu i prognoze o gledanosti su najbolje. Prodata su filmska prava u čak 35 zemalja! – otkriva Biković, koji je zadovoljan prvim reakcijama publike. – Realan utisak je da im se film veoma dopao i da su prepoznali snažnu emotivnu poruku koju nosi.

On je dodao da mu je drago što će upravo ovim filmom, koji je dobar primer koprudukcije, naši glumci otvoriti sebi vrata u Rusiji.

"Balkanska međa" rasplakala moskovsku publiku

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde