Sanja Ilić i “Balkanika” snimili evrovizijsku razglednicu u Portu

0
80

Zahvaljujući Salvadoru Sobralu, koji je svojom pesmom “Amar pelos dois” (Voleti za oboje) osvojio srca evropske publike, ove godine Portugalija je domaćin prestižnog muzičkog događaja – “Pesma Evrovozije”.

Balkanika u Portu , snimili evrovizijsku razglednicu
“Balkanika” u Portu, Foto: RTS

Predstavnici Srbije na 63. “Pesmi Evrovizije” drugi martovski vikend proveli su u Portu. Razlog njihove posete bio je snimanje promotivnog spota “razglednice” čiji je koncept “Upoznajte Portugaliju”. Video-razglednice izazivaju veliku pažnju, dok se organizatori ove godine trude da na jedinstven način predstave svaku zemlju učesnicu. Predstavnici svih zemalja doći će u Portugaliju radi snimanja ovih spotova. A, gledaoci će evrovizijsku razglednicu našu, kao i svih ostalih učesnika, videti pred sam nastup na festivalu. Članovi grupe Sanja Ilić i “Balkanika“ imali su priliku da obiđu i upoznaju Porto, ali i da probaju vina iz portugalskih vinarija i specijalitete njihove kuhinje.

Beovizije 2018: Pobedila „Nova deca“ Sanje Ilića i „Balkanike“
Balkanika u Portu , snimili evrovizijsku razglednicu
Predstavnici Srbije snimili su evrovizijsku razglednicu, Foto: RTS

Dve polufinale večeri (8. i 10. maja) i finale (12. maja) održaće se u najsavremenijoj višenamenskoj dvorani Arena Altice. Predstavnici Srbije, grupa Sanja Ilić i “Balkanika“, nastupiće u prvom delu drugog polufinala. Iste večeri u borbi za finale pridružiće im se još 17 zemalja učesnica.

Bina PE 2018
Ovako će izgledati bina na Evrosongu 2018. Foto: EurovisionTV
eurovision-2018-arena-meo-arena
Arena u Lisabonu, Foto: Eurovisionworld

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde