Balet na ledu: “Labudovo jezero” u Sava centru

0
174

Spektakularni događaj očekuje beogradsku publiku ove zime.

Ruski državni balet balet na letu labudovo jezero scRuski državni balet iz Sankt Peterburga izvešće jedinstvenu baletsku predstavu na ledu, “Labudovo jezero”, na velikoj sceni Sava centra 7. decembra. Tom prilikom, publika će imati mogućnost da uživa u spektaklu ansambla Ruskog državnog baleta kojeg čine 30 klizača – baletskih umetnika, pobednika na olimpijskim igrama, svetskim, evropskim i nacionalnim prvenstvima . Čak 20 plesača imaju titulu Majstora sporta Rusije!

SANKT PETERBURG: Severna Venecija biser Finskog zaliva

Na čelu baleta nalazi se umetnički direktor Konstantin Rasadin, koji je ruski zaslužni umetnik i bivši solista svetski poznatog Marinskog baleta, kao i školski drug Rudolfa Nurejeva. Rasadin je učestvovao u predstavama zajedno sa Mihailom Barišnjikovim i Natalijom Makarovom.

Od 1995. “Balet na ledu” iz Sankt Peterburga izvođen je na najprestižnijim pozornicama Engleske; Amerike; Holandije; Nemačke; Kine; Koreje; Tajvana; Španije i Južne Amerike. Vrhunski klizači imaju za sobom više od 7.000 nastupa širom sveta.
– Gracioznost klizača, vrhunska kostimografija i scenografija uz vanvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju za kojeg se uvek tražila ulaznica više! – poručuju organizatori.

A ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava Centra, DD Ticketsa i svim prodajnim mestima Eventima.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde