U nedelji ljubavi Balaševićeve knjige uz popust od 20 %

0
616

knjige balašević akcija balbeloKnjige Đorđa Balaševića “Kalendar mog detinjstva”, “Tri posleratna druga” i “Jedan od onih života”, koje je objavila kuća Balbelo, narednih dana prodavaće se po posebnoj ponudi.

Đorđe Balašević
Foto: balasević.com

U nedelji ljubavi, od 12. do 18. februara, sve knjige su u posebnoj ponudi uz popust od 20%.
– Tvoj Neko, posebna ponuda za Malo Lude i Zaljubljene. “Februar je mesec ljubavi…” Pa, dobro… Tako kažu “amateri” koji zaboravljaju da je svaki dan praznik ljubavi, a februar naiđe samo da bi nas podsetio na to… Neko je zaslužio da se nasmeje ili rasplače, kako već odluči, to je Njina stvar… – napisano je na Balaševićevom sajtu uz ovu posebnu ponudu za knjige.

Kad Đorđe Balašević nacrta svoju karikaturu 

knjige balašević akcija balbeloInače, preko Balaševićevog sajta mogu se kupiti knjige i sve imaju istu cenu – 1.500 dinara. Uz pomenuti popust od 20% narednih dana njihova cena će biti 1.200 dinara.

„Dno dna“, nova društveno angažovana pesma Đorđa Balaševića

Mnogi čitaoci pisali su nam i pitali gde mogu da se kupe Balaševićeve knjige. Jer, na Internetu ima brojnih ponuda, ali po znatno višim cenama. Knjige Đorđa Balašavića i kod njihovih partnera prodaju se po istim cenama. A to su sledeća prodajna mesta i knjižare:
Knjižara Dereta, Knez Mihailova 46, Beograd.
Skalar, Radnička 16a, Novi Sad
Bulevar Books, Bulevar Mihajla Pupina 6,Novi Sad.
Knjižara Dućanče, Trg oslobođenja 2, Vlasotince
Lotos plus, Kneza Mihajla 1, Odžaci
Knjižara Dositej, Šid
Školska knjiga, Hrvatska
Hoću knjigu, Hrvatska

Đorđe Balašević objavio prelepu baladu „Mati“

kalendar početakKnjiga “Dodir svile” će uskoro dobiti novo izdanje, sa novim tekstovima. Trenutno se na tržištu mogu naći piratska izdanja (sumnjivog kvaliteta). Preko sajta mogu se kupiti i majice sa Balaševićevom karikaturom, nazvane “Autoportret sa ružom” (cena im je od 1.050 do 1.350 dinara).

Beba Balašević kreće očevim stopama, rasprodat prvi tiraž njene knjige

SArajevo koncert BalaševićĐorđe Balašević imaće koncertnu promociju novog romana u Sarajevu 18. februara. Veče pre toga kantautor će održati će koncert u dvorani “Mirza Delibašić” – Skenderija.
– Evo malog iznenađenja… Nekako nije red da odemo iz Sarajeva bez promocije “Kalendara mog detinjstva”… I to kako bolje nego uz predstavu od koje je knjiga i nastala – najavio je Đole promociju – monodrama uz klavir, u Domu mladih Skenderija.Đorđe Balašević sarajevo promocija knjige

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde