“Bajaga i Instruktori” sa horom i orkestrom i 9. decembra u Sava centru

0
51

Grupa “Bajaga i instruktori” ove godine proslavlja veliki jubilej – 35 godina postojanja i uspešnog rada.

"Bajaga i Instruktori" sa horom i orkestrom i 9. decembra u Sava centru

Tim povodom zakazan je koncert za rok grupu, orkestar i hor u Sava centru. Posle ekspresno rasprodatog prvog koncerta 5. decembra, a ubrzo i drugog (6. decembar), pa i trećeg (8. decembar), sada je dodat još jedan termin. Za novo, četvrto druženje! Tako će serija koncerata “Bajage i Instruktora” sa horom i simfonijskim orkestrom u beogradskom Sava Centru, pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića, biti nastavljena i 9. decembra!

MOMČILO BAJAGIĆ BAJAGA: Nema penzije u muzici

Na svakom od ovih koncerata oko 80 muzičara će vam posetiocima doneti potpuno nov doživljaj hitova iz svih faza karijere benda. Grupa će izvesti pesme “Tamara”; “Zažmuri”; “Sa druge strane jastuka”; “Dobro jutro”; “Tišina”; Bilo bi lako”… Posetioci će imati priliku da čuju fantastičnu orkestarsku izvedbu 35 najvećih hitova za 35 godina postojanja! Bajaga ističe da će svi koncerti, kad je repertoar u pitanju, biti isti u delu sa gudačima i horom. A, uz mogućnost promene tek poneke numere u delu gde će bend da svira sam.

"Bajaga i Instruktori" sa horom i orkestrom i 9. decembra u Sava centru

Ulaznice i za četvrti koncert koštaju od 1.800 do 2.800 dinara. Mogu da se kupe na blagajni Sava centra, kao i na svim prodajnim mestima Ticketsa i Gigstixa. Pokrovitelj koncerata “Bajage i Instruktora” u Sava centru je Grad Beograd.

Repriza sa horom i orkestrom, još jedan koncert “Bajage i Instruktora”

Grupa “Bajaga i instruktori” prvi koncert u karijeri je održala u aprilu 1984. u Domu sindikata. I već tri i po decenije bend predstavlja sinonim za dobar i kvalitetan rokenrol. Prošle godine imali su se sa obožavaocima družili u Štark areni, i taj njihov nastup je proglašen za koncert godine. Bila je to ujedno i koncertna promocija veoma uspešnog albuma “U sali lom”. “Bajaga i Instrukturi” su tokom 2019. održali niz koncerata u regionu i inostranstvu. Kao šlag na torti, uslediće koncerti u Sava centru sa horom i orkestrom povodom obeležavanja velikog jubileja.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde