Bajaga i Instruktori: Album “U sali lom” od 18. aprila u prodaji

0
374

Novi album Momčila Bajagića Bajage i njegovih “Instruktora” je snimljen i uskoro će se naći pred obožavaocima.

bajaga i instruktori fb
Foto: Facebook / Bajaga

“U sali lom” je naziv novog studijskog albuma “Bajage i Instruktora” koji će od 18. aprila biti u prodaji. Njega će zajednički objaviti PGP RTS i Croatia Records, baš kao što je nedavno bio slučaj i sa najnovijim izdanjem Zdravka Čolića.

Čolin album „Ono malo sreće“ u prodaji
"Bajaga i Instruktori" na nedavnoj mini-turneji u Americi, Fb
Na jednom od koncerata sa nedavne turneje po Americi, Foto: Facebook / Bajaga

Na albumu “U sali lom” je devet novih pesama, plus bonus – novi remiks numere “Kad mesec prospe rekom srebra sjaj” (sa albuma “Gitarologija” benda “Point Blank”) snimljen sa Dragim Jelićem i grupom “Point Blank”. Pored Bajage, autori na albumu su Žika Milenković i Dragoljub Crnčević. Tekst za kompoziciju “Noćima sanjam” je napisao Duško Kovačević. Postprodukcija je rađena u studiju “Abbey Road” u Londonu.

BELEF: Rasprodat koncert Bajage i Instruktora 23. jula u Bašti SKC

Naslovnu numeru “U sali lom” Bajaga i “Instruktori” su premijerno izveli nedavno na koncertu na Kustendorfu. A, baladu “Bilo bi lako” predstavili su publici još prošlog leta na koncertu u bašti beogradskog SKC-a. Članovi grupe rekli su da pesma “Može da te ubije grom” veoma neobično zvuči. O čemu se radi, saznaće se kad se album pojavi na tržištu.

ŽIKA MILENKOVIĆ iz grupe „BABE“: Strah me je od ponavljanja
Bajaga-PGP-1
Vladimir Graić i Bajaga na potpisivanju ugovora, Foto: RTS

Rukovodilac PGP RTS Vladimir Graić, nakon potpisivanja ugovora sa Bajagom rekao je da mu je čast da se saradnja sa ovim umetnikom ponovo uspostavlja.
– Smatram da je ovo jedan od boljih Bajaginih albuma, a kako je u pitanju jedan od najpopularnijih izvođača u regionu, podrazumeva se da je ovo velika stvar za našu kuću. Obzirom da smo pred Novu godinu izdali i novi studijski album Zdravka Čolića, PGP RTS ovim potvrđuje da je bez konkurencije u našoj zemlji- rekao je Graić.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde