Autorski projekat Slavka Beleslina povezuje televiziju i mobilne telefone

0
75

Ove jeseni pred gledaoce se vraća poznato TV lice – Slavko Beleslin.

Autorski projekat Slavka Beleslina povezuje televiziju i mobilne telefone
Slavka Beleslina gledaoci će ponovo gledati na malim ekranima od 23. septembra

“Šta bi posle? (Flešbek)” je autorski projekat Slavka Beleslina, realizovan u koprodukciji “Adrenalina” i RTS-a. On će gledaoce vratiti na zaboravljene događaje koji su izazvali interesovanje cele nacije, a čiji epilog nikada nismo saznali. Emisija će se, od 23. septembra, emitovati ponedeljkom na RTS1 u terminu od 22h.

“Ja volim Srbiju” – povratak omiljenog porodičnog kviza

U emisiji “Šta bi posle? (Flešbek)”, na inovatiovan način koji do sada nije viđen na TV ekranima, gledaocima se pruža prilika da se, prateći četiri priče, podsete, saznaju nešto i osvoje nagradu u kvizu, koji otkriva šta je epilog događaja i priča ljudi koji su okupirali našu i medijsku pažnju.
– Ova emisija je revolucionarni projekat jer prvi put povezuje televiziju i mobilne telefone. Gledaoci će odmah na TV ekranu videti rezultate svog glasanja i svi ćemo saznati šta Srbija misli o određenoj temi. Možda je i važnije od toga to što ćemo otkriti kako su završeni događaji koji su kroz vesti dodirnuli naše živote. Jer, životi aktera vesti nastavljaju se i nakon što se reflektori ugase, a stare novine vrate na recikažu. Sve su to istiniti događaji kojima smo svedočili i vreme je da saznamo šta se posle dogodilo. I naravno – šta Srbija misli da se dogodilo! – naglašava autor emisije.

“Oglasi za život”: Poznati pomažu izgradnju dečje bolnice, uključi se i ti u akciju
Autorski projekat Slavka Beleslina povezuje televiziju i mobilne telefone

Pored Slavka Beleslina svake nedelje u emisiji jedna poznata ličnost otkriće i jednu priču koja joj je privukla pažnju, a čiji ishod je želela da sazna.
– U interaktivnom kviz programu pitaćemo gledaoce da li znaju šta se dogodilo sa nekadašnjim vestima, pričama i njihovim akterima čije smo sudbine danima, čak i nedeljama pratili. Emisija nam kroz flešbekove otkriva odgovor na pitanje – “Šta bi posle”? i tako daje novi život vestima – najavljuju iz RTS-a.

Prvi put gledaoci će imati prilike da učestvuju u kvizu slanjem odgovora na pitanja putem besplatne telefonske aplikacije “Flešbek”, birajući za 30 sekundi jedan od tri ponuđena odgovora. Pobednik svake epizode i dobitnik vredne novčane nagrade biće gledalac koji za najkraće vreme da najviše tačnih odgovora. Najuspešniji takmičar osvojiće 50.000 dinara u svakoj epizodi.

NOVA S: Jesenja šema donosi brojna iznenađenja

Aplikacija “Flešbek” biće dostupna besplatno svima sa smart telefonima na app. storovima na dan emitovanja prve epizode. U kvizu mogu da učestvuju samo punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

U vreme mnoštva informacija, “Flešbek” se vraća pričama koje su već imale svoj medijski život. Na taj način pruža novi medijski život pričama, događajima i ljudima koji su zagolicali našu pažnju.
Podsećamo, Slavko Beleslin je karijeru započeo na Trećem kanalu, a potom nastavio na BK televiziji. Bio je deo televizijskog tima na Pinku, B92, Hepiju, Novoj, potom na RTS-u, a odatle je ponovo otišao na B92. Njegov poslednji angažman bila je emisija “150 minuta” na TV Prvoj sa koje je otišao prošle godine.

E. A. / Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde