“Audiciju” u šest gradova Australije i Novog Zelanda videlo 8.000 ljudi

0
66

Ponovno okupljena originalna postava kultne predstave “Audicija” uspešno je završila turneju po Australiji i Novom Zelandu.

Audicija AustralijaDa “Audicija” nosi humor koji ne poznaje vreme, starosnu granicu, te da ga razumeju svi ljudi na raznim meridijanima sveta, koji govore jedan od jezika zemalja bivše Jugoslavije, potvrdio je i odličan prijem glumačke ekipe predstave u Australiji i na Novom Zelandu. U šest gradova, gde je predstava izvedena, bilo je 8.000 ljudi, koji su se smejali do suza.

Smeh do suza: „Audicija“ započela svetsku turneju iz Sarajeva

Audicija Australija U šest gradova 8.000 posetilacaGlumci Emir Hadžihafizbegović; Admir Glamočak; Saša Petrović; Jasmin Geljo; Željko Ninčić; Mladen Nelević; i Senad Bašić, prošli su još jedan ispit i položili “audiciju”. Harizmatični likovi Bogoljub Šaulić; Mustafa Sudžuka; Simonida Puhalo; Čaki; Mima Šiš; Roki; Profesor; Kjaljević Majko i ostali su razveselili australijsku i novozelandsku publiku. Bila je to još jedna potvrda da su skečevi iz “Audicije” vanvremenski.

„Audicija“: Karavan pozitivne energije i humora nasmejao publiku u Švedskoj i Danskoj

Audicija Australija U šest gradova 8.000 posetilacaSmeh do suza, pozitivna i dinamična atmosfera u salama, gromoglasni aplauzi… ali, i seta na licima starijih posetilaca zbog prisećanja na neka lepša vremena kada se “Audicija” rađala i stasavala na daskama koje život znače. Sve je to obeležilo izvođenje kultne predstave u Aucklandu, Brisbaneu, Sydneyu, Melbourneu, Adelaideu i Perthu.

JASMIN GELJO: U „Audiciji“ smo luđi nego što smo bili
Audicija Australija
Audicija Australija U šest gradova 8.000 posetilaca

– Turneja je super prošla. Sa Australijom i Novim Zelandom smo završili drugi deo turneje i idemo na pauzu do oktobra. A, onda ćemo nastaviti sa izvođenjem predstave. Od oktobra do decembra u planu imamo gostovanja i igranja u 25 gradova! – poručio je producent “Audicije” Adnan Mundžić. On i njegova agencija “Stage Production” najzaslužnija što originalni i prepoznatljivi humor likova iz predstave stiže do publike na svim krajevima sveta.

Audicija Australija U šest gradova 8.000 posetilacaPR, Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde