Kultna “Audicija” u maju i junu na velikoj turneji po Skandinaviji i Australiji

0
95

Mima Šiš, Roki, Čabaravdić i ostali likovi iz “Audicije” uskoro će se družiti sa publikom u Evopi i Australiji.

Audicija plakat turneja u Skandinaviji i AustralijiLjubitelji kultne i jedinstvene “Audicije” u Nemačkoj, Austriji, Švedskoj, Norveškoj i Danskoj krajem aprila i tokom prve polovine maja imaće priliku da uživaju u odličnom humoru i neprevaziđenim skečevima glavnih aktera – Admira Glamočaka; Emira Hadžihafizbegovića; Saše Petrovića; Jasmina Gelje; Željka Ninčića; Mladena Nelevića i Senada Bašića. A, onda će i na turneju po Australiji.

Smeh do suza: „Audicija“ započela svetsku turneju iz Sarajeva
Audicija plakat turneja u Skandinaviji i Australiji
Foto: Promo

Prepoznatljivi i svima omiljeni likovi Simonida Puhalo, Majko Kjajević, Mima Šiš, Roki, Čabaravdić, Bogoljub Šaulić, Mustafa Sudžuka… do suza su nasmejali i ostvarili odličnu interakciju sa publikom u punim dvoranama u gradovima bivše Jugoslavije. Velike zasluge za uspešnu organizaciju predstave ima agencija “Stage Production” na čelu sa producentom Adnanom Mundžićem.

MLADEN NELEVIĆ: Vinograd me vraća u život
Audicija plakat turneja u Skandinaviji i Australiji
Foto: Promo

– “Audicija” je brend, što potvrđuju pune dvorane i pozivi za gostovanja sa svih strana sveta. Već sada imamo ugovorena izvođenja predstave do kraja juna. Posle Nemačke, Austrije, Švedske, Norveške i Danske, putujemo na turneju po dalekoj Australiji. Zbog velikog interesovanja publike ponovili smo predstave u Sarajevu i Zagrebu. Nakon tri pune “Skenderije” u Sarajevu odlučili smo se za Bosanski kulturni centar, a u Zagrebu za dvoranu “Vatroslav Lisinski”. Dugi aplauzi tokom cele predstave i neprestani smeh posetilaca svih generacija ponovo su potvrdili da je “Audicija” fenomen! – kaže Adnan Mundžić.

JASMIN GELJO: U „Audiciji“ smo luđi nego što smo bili
Audicija plakat turneja u Skandinaviji i Australiji
Foto: promo

U četvrtak, 26. aprila, glumačka postava “Audicije” putuje u Nemačku, gde će najprije nastupiti u Ulmu 27. aprila. Dan posle glumci će svojim skečevima zabaviti obožavaoce u Salzburgu, a 29. aprila i u Lincu. Poslije Austrije ekipa će iskoristiti kratku pauzu tokom prvomajskih praznika, a onda sledi put u Skandinaviju. Prvo gostovanje je u Stokholmu (4. maj), pa sledi Geteborg (5. maj), Malme (6. maj), Horsense (10. maj). Drugog majskog vikenda zakazane se predstave u Kopenhagenu (11. maj), Oslu (12. maj) i Norčepingu (13. maj).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde