“Audicija”: Karavan pozitivne energije i humora nasmejao publiku u Švedskoj i Danskoj

0
85

Na svojoj svetskoj turneji ekipa kultne “Audicije” stigla je i do Skandinavije.

Audicija Skandinavija u Šverdskoj i Danskoj
Foto: Promo

Posle kratke pauzu tokom prvomajskih praznika, glumci su krenuli na put – na sever Evrope. Gostovali su u Stokholmu, Geteborgu, Malmeu… Posle Švedske produžili su u Dansku, gde je prvi nastup bio u gradu Horsense (10. maj). Publika se smejala do suza i u Švedskoj i u Danskoj.

Smeh do suza: „Audicija“ započela svetsku turneju iz Sarajeva
Audicija Skandinavija u Šverdskoj i Danskoj
Foto: Promo

Drugog majskog vikenda karavan pozitivne energije i fenomenalnog humora ima zakazane predstave u Kopenhagenu (11. maj), Oslu (12. maj) i Norčepingu (13. maj).
Glumačka ekspedicija koju čine Admir Glamočak; Emir Hadžihafizbegović; Saša Petrović; Jasmin Geljo; Željko Ninčić; Mladen Nelević; i Senad Bašić nastupala je do sada u punim dvoranama u Skandinaviji. Uz prepoznatljive i omiljene likove Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku… posetioci su uživali!

MLADEN NELEVIĆ: Vinograd me vraća u život
Audicija Skandinavija u Šverdskoj i Danskoj
Foto: Promo

Velike zasluge za uspešnu organizaciju predstave širom sveta ima agencija “Stage Production” na čelu sa producentom Adnanom Mundžićem. Partner u Skandinaviji im je agencija “Kaponi”, koju već godinama uspešno vodi Vahid Kapo. Inače, oni u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj organizuju koncerte najvećih muzičkih zvezda iz našeg regiona (Dino Merlin, Zdravko Čolić, Halid Bešlić, Željko Joksimović…)

JASMIN GELJO: U „Audiciji“ smo luđi nego što smo bili
Audicija Skandinavija u Šverdskoj i Danskoj
Foto: Promo

– Više smo nego zadovoljni posetama. Za predstave se traži karta više. Još nam je mnogo bitnije da publika istinski uživa u humoru i glumce stalno nagrađuje aplauzima. Na kraju svi budemo nagrađeni višeminutnim aplauzom, a to nam je najbolja nagrada! – kaže producent Adnan Mundžić.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde