“Atomsko sklonište” 19. oktobra u zemunskom “Festu”

0
55

Legendarni bend gostovaće u zemunskom klubu ove jeseni.

"Atomsko sklonište" 19. oktobra u zemunskom "Festu"

Pulski hard rok sastav “Atomsko sklonište” nastupiće u klubu “Fest” 19. oktobra. Nakon uspešne letnje turneje u preko 40 gradova, Atomci polako prave plan za jesen/zimu 2019. godine. Ono što je već sada sigurno je svirka u zemunskom “Festu”. Njihov koncert u ovom poznatom klubu je svojevrsna ekskluziva, jer u klubovima sviraju veoma retko. Ali, kako sami kažu, jako vole “Fest” i kada god se odluče da naprave ekskluzivan klubski nastup, “Fest” je na prvom mestu.

Dve verzije hita “Čovek od meda” grupe “Kerber”
"Atomsko sklonište" 19. oktobra u zemunskom "Festu"

Od svoga nastanka, 1976. godine u bivšoj Jugoslaviji, pa sve do današnjih dana, grupa “Atomsko sklonište” važi za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova ovdašnjih prostora. Već na samom početku svoje karijere Atomci su postavili visoke standarde, kako zvuka, tako i vizuelnog nastupa. Već tada je bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo, višestruko kvalitetno. Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema, lansirali su grupu u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde. Njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica. Vreme je donelo i odnelo mnoge bendove, umetnike, stvaraoce u proteklim decenijama, ali “Atomsko sklonište” i dalje uporno opstaje i tvrdoglavo grabi dalje.

17. BBF: Tapovci u punom sjaju četvrte večeri
"Atomsko sklonište" 19. oktobra u zemunskom "Festu"

Da li je moguće bolje dočarati kompletnu pojavu “Atomskog skloništa” nego kroz poruke koje šalju već duže od 40 godina. Jer, u “Vremenu horoskopa”, vrlo je važna temeljna “Mentalna higijena” da bi “Oni što dolaze za nama” mogli odlučno, “Na kraju stoljeća” reći: “Ne cvikaj generacijo” jer “Za ljubav treba imat dušu”!

– Na radost ljubitelja dobrog starog ex-YU roka, ovi veterani rok scene drugi put dolaze u “Fest” i obećavaju veče koje ćete pamtiti! Vidimo se 19. oktobra u klubu “Fest” u Zemunu! – poručuju organizatori i pozivaju publiku na predstojeću svirku.

Arsenal 09: Žestok početak uz “Testament” i 7.000 posetilaca
"Atomsko sklonište" 19. oktobra u zemunskom "Festu"

Ulaznice za koncert po ceni od 900 dinara u prodaji su od srede, 11. septembra, u “Felix Shopu” (TC Sremska); i u klubu “Fest”. Na dan koncerta cena ulaznice, ako ih bude, iznosiće 1.200 dinara.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde