“Atheist Rap” prirediće rođendanski koncert 19. maja u Barutani

0
103

Na Kalemegdanu će biti velika rođendanska žurka.

atheist rap rođendanski koncert barutanaKultni novosadski pank-rok bend “Atheist Rap” održaće rođendanski koncert u subotu, 19. maja u Barutani na Kalemegdanu. Te večeri će obeležiti 29 godina postojanja i rada, a sviraće pesme isključivo sa prva tri albuma – “Maori i crni Gonzales” (1993); “Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete” (1995); i “II liga Zapad” (1998); kojima su se afirmisali i stekli širu publiku.

Sin Boba Marleya, Ziggy, na Exitu ove godine

Sastav “Atheist Rap” je prepoznatljiv po sarkastičnom humoru i društveno angažovanim tekstovima. Tokom dugogodišnje karijere je objavio šest studijskih albuma, koncertni DVD i monografiju izdatu povodom 20. rođendana. Poznati su po hitovima: “Wartburg Limuzina”; “Blue Trabant”; “ORA je pravi način da”; “Godina Kulture”; “Fatamorgana”; “Zapadna Evropa”; “Pritilend”; “Ne bi bilo fer”; “Momci se vraćaju u grad”… Ponovo su u studiju, pripremaju materijal za novo vinilno izdanje čije se objavljivanje očekuje tokom ove godine.

Kad „Psihomodo pop“ obradi hit Miše Kovača „Proplakat će zora“

Atheist Rap fb
Foto: Facebook / Atheist Rap official

Novosadski pankeri su u poslednjih desetak godina jedan od koncertno najaktivnijih domaćih sastava. Nastupali su širom regiona, ali i Evrope, pa tako i na festivalima Exit; INmusic Zagreb; Belgrade Beer Fest; Belgrade Calling; Dirty Old Festival; Viva La Pola; Lent Festival Maribor; Vrlo Dobar Festival Sarajevo; Pivolend Skopje; Lake Fest Nikšić; Lastovo – otok glazbe; Ritam Evrope; Opatijske Barufe; Koncert godine…

Karte za rođendanski koncert grupe “Atheist Rap”, u produkciji Strangefeara, nalaze u prodaji, po promo ceni od 600 dinara. Mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde