Pred proslavu 30. rođendana “Atheist Rap” objavio spot “Grbavci”

0
84

Grupa će za jubilarni “divan dan” održati u Beogradu koncert.

Pred proslavu 30. rođendana "Atheist Rap" objavio spot "Grbavci"
“Atheist Rap”, Foto: Mikica Andrejić

Pred proslavu 30. rođendana u SubBeernom centru 7. decembra, “Atheist Rap” objavio je spot za pesmu “Grbavci”. Pank-rok bend video je snimio u “Firchie Think Tank Studio” u Novom Sadu, a produkciju potpisuje “Illegal Production”. “Grbavci” je numera koja se nalazi na njihovoj novoj split LP ploči. Ovo izdanje su članovi novosadskog sastava objavlili zajedno sa bendom “Defenders Of The Universe” iz Nemačke, uz podršku izdavačke kuće “SN-Rex” iz Štutgarta. Nedavno su ga promovisali u “Elektropisoniru”, a sledi i promocija u Novom Sadu 29. novembra (19h) u “Shamrock baru” i sutradan u Kikindi.

Promocija ploče grupe “Atheist Rap” u “Elektropioniru”
Pred proslavu 30. rođendana "Atheist Rap" objavio spot "Grbavci"

Kako kažu članovi “Atheist Rapa”, pesma “Grbavci” opisuje jednu vrlo rasprostranjenu karakternu (nikako fizičku) osobinu u našem društvu. Ona je i svojevrstni omaž jednom od najvećih pank bendova svih vremena “The Ramones”.

Završen Arsenal Fest 09: Eksplozivni nastupi za kraj

Tokom cele 2019. godine novosadski pankeri su bili izuzetno koncertno aktivni. Sada su u jeku priprema za beogradski koncert “30 pesama za 30 godina” u SubBeernom centru (Cetinjska 15).
Ulaznice po ceni od 1.000 dinara dostupne su na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22). Cena na ulazu u SubBeerni centar na veče koncerta biće 1.200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde