Bend “Atheist rap” na Punk paradi u Požegi

0
179

Bend "Atheist rap" na Punk paradi u PožegiDruga Punk parada u Požegi održaće se u subotu, 18. avgusta.

Na ovogodišnjoj Punk paradi učestvovaće bendovi “Atheist rap” (Novi Sad); “Gužva u 16-ercu” (Osijek); “Keni nije mrtav” (Kruševac); i “U prolazu” (Užice). Mesto dešavanja je bašta Kluba mladih, svirka počinje u 21h, a ulaz je besplatan.
– Pivo je hladno, mesto otvoreno i za najmlađe posetioce i kućne ljubimce, a Požega i dalje lako dostupna putem svih vidova transporta! – poručuju organizatori.

16. BBF: Legendarni britanski sastav „The Stranglers“ svira na Ušću

Bend "Atheist rap" na Punk paradi u PožegiNovosadski punk/rock bend “Atheist rap” ne treba posebno da se predstavlja, osim napomene da će predstojećim nastupom na Punk paradi biti ispravljena istorijska nepravda i Požega upisana u njihov bogati opus posećenih mesta.

Bend "Atheist rap" na Punk paradi u Požegi“Gužva u 16-ercu” je prekaljeni osiječki punk/rock bend koji postoji još od 1993. Ovo će biti njihova prva svirka u zapadnoj Srbiji i prilika da konačno uživo sa publikom otpevaju pesme zbog kojih ih vole.

Kako je nastao hit „Ja volim samo sebe“ grupe „Psihomodo pop“

Bend "Atheist rap" na Punk paradi u PožegiKruševački bend “Keni nije mrtav” postoji godinu dana, ali već mogu da se pohvale velikim brojem svirki. Spremni dolaze u Požegu, a zaduženi su za melodični doprinos Punk paradi.

Bend "Atheist rap" na Punk paradi u Požegi“U prolazu” su mladi pank bend koji garantuju da će posetioce izuti iz martinki, dobro zagrejati i pokazati da Užice polako postaje opasna hardkorpank prestonica.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde