Atelje 212: Pretpremijera predstave “Režim ljubavi” 27. aprila

0
214

režim ljubavi plakat pretpremijeraAtelje 212 od kraja aprila imaće na svom repertoaru novu komediju.

Na Sceni “Petar Kralj” u petak, 27. aprila biće pretpremijera predstave “Režim ljubavi” Tanje Šljivar, u režiji Bojana Đorđeva. Sutradan je zakazana premijera, a za obe večeri ulaznice su već rasprodate. Nova izvođenja su narednih dana, odnosno u nedelju i ponedeljak, 29. i 30. aprila. A, za njih ima karata.

Dramaturg Dimitrije Kokanov dobitnik Mihizove nagrade

Dramaturg ove predstave je Dimitrije Kokanov, scenograf Siniša Ilić, a kostimografkinja je Maja Mirković. U predstavi igraju: Sofija Juričan, Miloš Timotijević, Aleksandra Janković, Dejan Dedić i Jelena Ilić.

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ: Dobro krijem tajne – i od sebe

“Režim ljubavi” je komedija kojom autorka teksta istražuje, analizira, komentariše i kritikuje različite aranžmane ljubavnog sparivanja. I to u savremenom kulutrnom kontekstu instant komunikacija na društvenim mrežama, onlajn dejting sajtovima i aplikacijama. Takođe, bavi se i problemima uspostavljanja komunikacije među partnerima, onima koji participiraju u određenom ljubavnom aranžmanu: monogamna veza, serijska monogamija, veza sa preljubama, trijade, celibat, brakovi… do suočavanja sa fenomenom poliamorije (aranžmana koji podrazumeva ljubavni – seksualni i emocionalni – odnos u kome učestvuje više subjekata u najrazličitijim vrstama sparivanja).

Pala poslednja klapa filma „Južni vetar“ Miloša Avramovića

“Režim ljubavi” je komad koji je Atelje 212 naručilo autorki Tanji Šljivar, a u sklopu repertoarske strategije razvoja i negovanja savremenog domaćeg i stranog dramskog teksta.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde